Alıntı ext12eme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nufus cüzdanımda doğum yeri hanesi "SİTANBUL" olarak yazılmış dolayısıyla Pasaportumda da doğum "SİTANBULl" olarak girilmiş. Emniyettteki arkadaşlara bunun bir sorun olup olmayacağını sorduğumda "pasaporttaki yazının kimliğimle aynı olması gerektiğini, vizede sıkıntı yaşamayacağımı" söylediler. Wat şirketimdeki yetkili de herhangi bir sorun olmayacağını emniyettekiler kadar emin olmasa da söyledi.
Başına bunun gibi bir şey gelen birileri var mı ? Şimdi benim ne yapmam gerekir ? Vize görüşmesine söylenenlere güvenerek bunları değiştirmeden mi gideyim yoksa; 240 lira yine pasaporta mı bayılayım ? Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...
dostum öncelikle 240 lira niye baydın onu anlamadım bir kere harc ücreti alınmıyor sadece cuzdan bedeli 84 lira ki deistirmeye kalkkarsanda yine cüzdan bedeli odersin zaten süresi olan bi pasaport tekrar harc ücreti odenmez,
ama bana soracak olursan pasaportundaki dogum yeri ibaresine bakmazlar, bence gir öyle birsey olmaz.....ama tabiki karar senin, iyi düsün sirket de bu konuda sana bisey diyemez.....