beyler ben de bu işe gidiyorum haziran 12 13 gibi bu tarih te yalnız giden var sa bana ulaşsın beraber gidelim
beyler ben de bu işe gidiyorum haziran 12 13 gibi bu tarih te yalnız giden var sa bana ulaşsın beraber gidelim
The Warrell Corporation'a mı gidiyorsunuz? Harrisburg'ta? Dün fabrikanın insan kaynaklarından toplu mail geldi. Tüm yapılması gerekenleri yazmışlar. 10 12 civarı Türk varmış. Yeni öğreniyorum ben de. Ben 8 Haziran'da New York'ta 10 Haziran'da Harrisburg PA'dayım.
Biz de 2 arkadaş 13 haziranda Palmyra ya gidiyoruz.Palmyracılar iletişime geçelim
kardeş neyle gidiyosun beraber gidelim
Bilet almadıysan, biz lufthansa dan new york a aldık 13 haziran sabah 6 frankfurt aktarmalı new york'tan trenle harrisburg'a gideceğiz.Uçağa 600 euro verdik tren de 50-60 dolar civarı tutar.
Sponsorun tuttuğu evde değil de kendimiz işyerine yürüme mesafesinde motel veya ev tutmayı düşünüyoruz.(Sponsorun sorun çıkarmayacağını umuyorum.)Sen de istersen beraber tutarız.Ne kadar çok kişi olursak o kadar ucuza getirebiliriz.
beyler ben aldım uçak biletimi 12 haziran gece orda olucam sabaha kadar hava alanında kalırım herhalde 13 haziranda orda olcaklar varsa sabah saatlerinde iletişime geçelim. (palmyra çikolata fabrikası)
14 haziranda ny havaalanında olucam ordan trenle falan geçeriz heralde.
beyler şirket bana mail yolladı kalıcak yer için burdan gitmeden depozito ödememiz gerekiyormuş 395 dollar ödeyen var mı yoksa sadece bnm şirket mi böyle birşey diyor.. acil cvp.
Ben 13 Haziran sabah 5,5 ta uçuyorum amsterdam aktarmalı. Palmyra da çikolata fabrikasında çalışacak arkadaşlar bir buluşma ayarlasak çok güzel olur. Facebook linkim Gökhan İşlek | Facebook
Ben de 13 haziranda roma aktarmalı gidiyorum Delta ile. sabah 6:20 de uçağım istanbuldan. 1:55pm de NY de olucam. bayağ bi türk olucaz heralde orda. 13 haziranda gidenler new yorkta bi buluşma düzenleyip palmyra'ya beraber geçebiliriz. Yalnız şöyle bi sorun var bizim harrisburg'da gitmemiz gereken welcome center saat 5'e kadar açıkmış ama new york'a o saatte vardıktan sonra saat 5'e kadar harrisburg'a gitmek imkansız. geceyi nerde geçirmeyi düşünüyosunuz? ordaki sponsor mail atmış, onların anlaşmalı olduğu bi hotel varmış harrisburg'ta 50$ geceliği (indirimli fiyatıymış öğrencilere).
Sizin sponsorunuz kim bilmiyorum, işveren Agata mıydı?
Benim çalışacağım fabrikanın sağladığı konaklama için ilk ay kirası ve güvenlik depozitosunu orada elden vereceğim.(740$) Buradan göndermem gerekmiyor. Durum sizinkinde biraz farklı sanırım.
BEYLER 12 haziranda akşam saatlerinde(20-21:00) new york ta olucak var mı varsa cetusanın kendi öğrencileri için ayarladığı 2 kişilik odalarda 50 dollara kalabilirz 25-25
beyler şimdi cetusa ya vardığımızda kalacağımız yere onlar mı götürecek nasıl olacak o iş bi de şu sosyal güvenlik numarası işlerini nerden halldeceğiz bilen var mı
beyler 13 haziran akşamı crowne plaza da kalacak var breaber kalalım
13 haziran akşamı crowne plaza'da görüşürüz o zaman
beyler 12 haziranda orda olcak var mı crowne plaza beraber kalıcak biri aranıyor..
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks