Work and Travel
Toplam 141 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ozman

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

OZMAN EĞİTİM Sözleşmemiz Sahte Çıktı.
    Ozman Şirketi tarafından 2010 yaz ayında Work and Travel ile Amerika’nın Alaska eyaletine gittik. Gidene kadar her şey çok güzeldi. Oraya vardığımızda işveren bize elimizdeki sözleşmelerin sahte olduğunu ve bizi işe alamayacağını söyledi.

4 Şubat 2011, 20:15:22
    benım sorunumu ozman sırketı cozmedı ben oraya kadar gıttıgım ıcın oradakı ıs veren sızın sozlesmelerınız sahte bu elınızdekı belgelerde benım ımzam yok ama buraya kadar gelmıssınız işe alırım ama sozlesmelı elemanların gelınce sizi çıkartmak zorunda kalırım dedı. yanı burda ozman sırketının bıze tek yararı alaskaya gıtmemizde yardımcı oldu. bız kendı ısımızı kendımız ayarladık. oradakı ıs verenden de bu kişiler kendi işlerini kendılerı ayarladılar dıye ımzalı kaşeli belge aldık. ve self ucret kısmının iadesını istiyoruz. ben bu ısın pesını bırakmıcam ben o parayı sızın bızı dolandırdıgınız gıbı kolay kazanmıyorum. burda madur olan bızlerız ozman eger buyuk bi fırmaysa benım ve kız arkadasımın self ucretının dısındakı odedıgımız parayı geri ödemelidir.

not:alıntıdır
    KAYNAK ŞikayetVar / Şikayet Oku / OZMAN EĞİTİM Sözleşmemiz Sahte Çıktı.
    Konu sucre tarafından (20-05-2011 Saat 06:54 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)