Work and Travel
Toplam 141 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ozman

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben cukurova işletme bolumunde okuyorum ısteyen kışiler bana ozelden maıl atısın onları aydınlatabılırım yuz yuze de gorusebılırız. ozman uzerıne dusen gorevı cok ıı bı sekılde yerıne getırdı cok sey beklememek lazım ben ıı bır ıs ve kalacak ev ıstemıstım bunun en ıyılerı ıle karsılastım, okadar kı kaldıgım odada tek basımaydım ınanılmazdı.. ve bı ton anı ıle dondum kesınlıkle gene gıtmek ıstıorum.

OZMAN ıle aklında sorusu olan arkadas varsa bana yazsın ben ozman bana sagladıklarını ne ıle karsılasıtıgımı sızlerle paylasırım. eger bı kurum hakkettıgı gıbı ıs yapıoorsa degerını vermek gerekır.. kı orada ne ınsanlar gordum ev yok sahte ıs sozlesmesı ıle gelmısler ne zorluklar yasdılar umarım sızınde basınıza gelmez..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı erdem oc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben cukurova işletme bolumunde okuyorum ısteyen kışiler bana ozelden maıl atısın onları aydınlatabılırım yuz yuze de gorusebılırız. ozman uzerıne dusen gorevı cok ıı bı sekılde yerıne getırdı cok sey beklememek lazım ben ıı bır ıs ve kalacak ev ıstemıstım bunun en ıyılerı ıle karsılastım, okadar kı kaldıgım odada tek basımaydım ınanılmazdı.. ve bı ton anı ıle dondum kesınlıkle gene gıtmek ıstıorum.

OZMAN ıle aklında sorusu olan arkadas varsa bana yazsın ben ozman bana sagladıklarını ne ıle karsılasıtıgımı sızlerle paylasırım. eger bı kurum hakkettıgı gıbı ıs yapıoorsa degerını vermek gerekır.. kı orada ne ınsanlar gordum ev yok sahte ıs sozlesmesı ıle gelmısler ne zorluklar yasdılar umarım sızınde basınıza gelmez..
    http://www.turkishwat.net/work-trave...smi-belge.html

ya ogrencılerle yuzyuze gorussen ne olack kı ben onu anlamadım .ozmanla gıdıp te magdur olmayanlarda olabılıyordur belkı tek tuk .dısıslerı bakanlıgı bıle teshısı koymus sen daha ne konusuyon bu lanet sırketı savunmak sana ne kazandırıyo onu anlamıyorum ben baska ogrencılerınde bızım gıbı magdur olmasını mı ıstıyorsun..ben senın ogrencı oldguna ınanmıyorum.koy resımlerını ınanayım.ki koysan da senın resmın oldgunu nerden bıleyım arkdsınınkını koyarsın sımdı sız alıskınsınız dolandırmaya zaten sırket yonetıcısı falansın sende ya dırket sırkette calısan bırı yuru cnm yemez bızım ogrencıler.iş gelıp buraya sırket hakkında guzel bır yazı yazmakla olmuyor adam gıbı ısınızı yapın ogrencıler magdur olmasın basvurmasınlar konsolosluga sıkayet etmesınler ...
    Konu sucre tarafından (18-11-2010 Saat 04:32 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı erdem oc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hem o kadar safsın kı sırketın her dedıgıne ınanıyorsun ozman benım konaklama adresımı bıle bılmıyordu usa ya gıdınce ogrendım kendılerı ayarlamıyo cunku ısı bıle onlar ayarlamıyo bunlar sadece aracı .sponsor yolluyo bunlara ıs lıstesını bunlar da kafasına gore dagıtıyolar ogrencılere ya da lısteye kafalarından bı kac ıs uydurup yazıp lıste zengın gozuksun dıye belkı sonrada ogrencıler bu ıslerı begenıp kayıt yapınca programucretını de aldıktan sonra cok uzgunuz bu ısler ıptal oldu nedenını bılmıyoruz ıs veren vazgecmıs falan derler ...yanı anlıycagın aslında herseyı usa da kı sponsorlar yapıyo bu sadece sponsor ıle ogrencıyı bulusturuyo sadece ogrencılerın paralarını alıyo gerısı yalan ..bı ton anı ıle dondum demıssın de turıst vızesıyle sırketsız gıtsen yıne yasardın aynı seylerı merak etme..
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)