Wiconsin Dellste Dominosta çalışacagım. 9 haziranda gitmeyi düşünüyorum. Kalacak yer problemini güzel bir şekilde çözersem tabiki. Şirket Malibu inni öneriyor sizler nerlerde kalacaksınız..
Wiconsin Dellste Dominosta çalışacagım. 9 haziranda gitmeyi düşünüyorum. Kalacak yer problemini güzel bir şekilde çözersem tabiki. Şirket Malibu inni öneriyor sizler nerlerde kalacaksınız..
Senin şirketin malibu inn i öneriyor ise ben önerm,yorum.Ben geçen yaz dellsteydim.Malibudan memnun olan bir kişi görmedim.Tavsiye etmem.Başka bir yer bulmanı tavsiye ederim.Ben mesela sandmann inn de kaldım çok da memnundum.Dellsle ilgili sorularınız falan olursa özelden de atabilirsiniz arkadaşlar.Dells le iligli konuşulacak çok şey var.Entertainment card olayını mutlaka yapın dellste.Yoksa hayat geçmez boş günlerde.Konaklama yerini hallederseniz rahatlarsınızı çünkü konaklama biraz sıkıntılı orda haberiniz olsun.Genelde otellerde bir yatakta iki kişi yatıyo.Ben wilderness on the lake de çalıştım.Wilderness ta çalışanlar overtime alamıyo hiç.Ama kazandğınız parayı dikkatli harcarsanız para mutlaka kazanırsınız.Dells küçük ve yerleşimi çok olmayan bir yer.Eğlenmek için araştırma yaparsanız mutlaka bişeyler bulursunuz yoksa çok sıkılırsınız nerden geldim ben buraya diyebilirsiniz.Neyse daha yazmaya devam ederiz..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks