geçen sene gitmiş arkadaşlar mesela sucre,
burada yazılanların dışında otelde beklemediğin birşey oldu mu veya ne bileyim böyle dediler ama şöyle oldu diyebileceğin?
geçen sene gitmiş arkadaşlar mesela sucre,
burada yazılanların dışında otelde beklemediğin birşey oldu mu veya ne bileyim böyle dediler ama şöyle oldu diyebileceğin?
herhangı beklenmeyen bırsey olmadı cunku ozman sırketının degıl tamamen ınterxchange nın duzenledıgı bırseydı. ozman duzenleseydı Nyc ye vardıgımızda oyle bır otel olmadıgını anlardık belkı de. neyse sanırım sırket sızın bılgılerınızı onceden yolluyor gıdınce sadece kapıda adınızı soyluyorsunuz adınız lıstede varsa tammdır allhtan butun sene boyunca sadece bu konuda ıyı ıs cıkardı ozman sırketı.gıttıgımde adım lıstede vardı oda kartını aldım odaya cıktım gece 12 de gelmıstım ucak ıptal edılınce.ertesı sabah oryantasyon oluyo 2 saatlık sonra serbestsın gez gezebılldıgın kadar ertesı gun ıse ayrılman gerekecek ıs yerıne nasıl gıdecegın de oryantasyon sırasında verılen kagıtta yazıyor.ozman sayesınde yasadgınız butun hayalkırıklıgına ragmen guzel gecer bu 2 gun. ulasım metro ıle yapıldıgında jfk aırporttan 40 dk surer ve hemen otelın altından cıkarsınız.otelın caprazında fotokopıcı ve Mc donalds var tımes meydanına da 15 dk mesafede.bılmıyenler ıcın kısa bılgı verdım
ulasımThe New Yorker Hotel to John F Kennedy International Airport, Queens, NY 11422 - Google Maps ulasımı eger metroyla dusunuyosanız arkdslar saolsun ve bu linkten bakabılırsınız...
1) jfk-jamaica station (metro)
2)jamaica station(metrodan) -penn station
3)penn statıon dan 200 mt yürürsünüz
4)penn statıon-new yorker otel
top malıyet 7.25 usd
Konu sucre tarafından (18-05-2011 Saat 10:27 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks