Work and Travel
Sayfa 5 Toplam 13 Sayfadan BirinciBirinci 123456789 ... SonuncuSonuncu
Toplam 384 adet sonuctan sayfa basi 121 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mc Donalds İşlerinde Çalışmayı Düşünenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı canerbjk7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bzde 2011 yazında destince olucaz inş =)
    bu yaz ben ve erkek arkadaşımda destine gidiyoruz =) kısmetse 15 haziranda yola çıkıyoruz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Voltage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    McDonald's için attık imzayı hayırlısı olur inşallah. En azından aç kalmayız herhalde
    inşallh fastfood işine gtme dediler ama sctk bakalm hyrlısı

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

jakuza adlı bya tecrubli bi arkdş vrdı cok iyi anltmş her syi mcdonadls ta calışn sorularımı cvplayablrse sevinicm smdidn teskkrler

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

nEW YORK mc düşünüyorz bakalım ...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

"dilci2007" hikaye super valla bn mc'i gidilebilecekler listesinden su an itibariyle çıkarıyorum.....

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar mc danolds da aradigini bulamazsiniz artik para kazanamzsiniz arti cok azar yersiniz bence baska isleri tercih edin mc donald s lar inanilmaz kotu kokuyo ve saat shiftleri dolayisiyla kidemli olanlar ki younlukta zenciler her zaman onunuze gecerler bide ustune size laf soylerler

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar Merhaba Forumu Ziyaret Etmeyeli Uzun Zaman Oldu 1 Ekimde New York Tan Paris Aktarması Ile Istanbula Geldim.havaalanında çok Büyük şok Yaşadık Ama Bunu şu An Itibariyla Söylemeyeceğim.neyse New Yorktan Erzuruma Gelince Tekrar Insana Bazı şeyler Hayal Gibi Geliyor.mesela şimdi Dışarısı -20 Filan...programa Katılacak Arkadaşlara Iyi şanslar Ama Benim Anlattıkalrım Biraz Fantastik Gelmiş Olabilir. Bütün Bunlarla Work And Travel Gerçekten Güzel Ve Yaşanması Gereken şeyler Içeriyor.şimdi Oralarda Olmak Vardı Güneyin Insanları Ve Mcdonalds Hepsini çok özledik....

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

mc donalds ta yağ falan işimiz nasıl olur acaba...üstümüz başimiz yağli mı olacak hep.. gerçi ben henuz iş seçimi yapamadım.. benim şirkette parayı ödemeden iş sozleşmesi yapmıyorlar ...neyse biraz alakasız mı oldu yazdıklarım galiba...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Thumbs up

Alıntı yusufcnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mc donalds ta yağ falan işimiz nasıl olur acaba...üstümüz başimiz yağli mı olacak hep.. gerçi ben henuz iş seçimi yapamadım.. benim şirkette parayı ödemeden iş sozleşmesi yapmıyorlar ...neyse biraz alakasız mı oldu yazdıklarım galiba...
    --------------------------------------------------------------------------------

Mcdonaldstaki Yağ Sorununu Bu Kadar Kafaya Takmaya Gerek Yok.pis Filan Da Kokmaz Domuz Eti Sadece Sabahları Kahvaltıda Veriliyo. Ayrıva Klima Olduğu Sürece Kokuyu Hissetmezsiniz Bile. Mc Donaldslar Hareketli Ve Yoğun Ayrıca Espirili Geçer. Muhabbet çok Olur. özellikle Arkada Hamburger Yapıyosanızı Veya Bulaşık Yıkıyosanzı Acayip Zevkli... Garson Ve Tip Yok.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Mcdonaldstaki Yağ Sorununu Bu Kadar Kafaya Takmaya Gerek Yok.pis Filan Da Kokmaz Domuz Eti Sadece Sabahları Kahvaltıda Veriliyo. Ayrıva Klima Olduğu Sürece Kokuyu Hissetmezsiniz Bile. Mc Donaldslar Hareketli Ve Yoğun Ayrıca Espirili Geçer. Muhabbet çok Olur. özellikle Arkada Hamburger Yapıyosanızı Veya Bulaşık Yıkıyosanzı Acayip Zevkli... Garson Ve Tip Yok.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

benimde bi sorum olcak iş bölümü yapılyoru mu.Bi bulaşık yıkayan hep bulaşık yıkamıyodur herhalde..bulaşık kadarda zor bişey yok dünyada

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Talking

Alıntı Voltage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde bi sorum olcak iş bölümü yapılyoru mu.Bi bulaşık yıkayan hep bulaşık yıkamıyodur herhalde..bulaşık kadarda zor bişey yok dünyada

iş böşümü şöyle : sürekli aynı işi yaparsın diyemem özellkikle akşama doğru bulaşık olur mesela bir de o gün sen kapatma shiftinde çalışırsan mesela 18-24 arası bulaşık yıkarsın 1 saat filan özeellkike bulaşık yıkarsın. sonra hamburger yaparken manager gelir eline bir süpürge kürek verir arabaların park ettiğ yerleri temizlersin dışarıyı yani... bir sürü bozuk para bulursun başka mesela tırla yiyecek gelir onları derin donduruculara yerleştirirsin. kendini sevdirirsen bu işi manager sana yaptıırı ayrıca para kazanırsın. sürekli çalışırsın 1 dakka boş kaldın diyelim mesela eline hemen süpürge ve pas pas tutuştururlar 2 dakka temizlik yaparsınn... ingilizce konusunda sıkıntı ilk 1 hafta sonra zaten ingilizce iş ingilizcesi oluyor standart dil.özellikle:
    I NEED ONE DOUBLE CHEESE BURGER
    I NEED TEN PIECES
    I NEED SMALL MEDIUM LARGE FRENCH FRIES
    I NEED A QUARTER PONDER
    PLEASE ICE FOR DRIVE THRU OR ICE FOR LOBBY
    PLEASE CHANGE THE EMPTY COLA-SPRITE-HIGH C BOXES IN THE BACK
    PLEASE SWEEP AND MOB ...
    I NEED TEN-ONE OR FOUR ONE OR I NEED GRILL CHICKEN I NEED BACON.
    EĞER ÇALIŞIRSANIZ BUNLARIN GÜNDE YÜZLERCE DEFA DUYACAKSINIZ EMİN OLUN...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

'dilci2007' verdiğin bilgilerle çalışmadan neler beklediğini aşağı yukarı öğrenmiş olduk.teşekkürler..

esasen merak ettiğim bir diğer konu haftada minimum ne kadar çalışabileceğimiz.saati 8 dolar ve kalacak yere de 300 dolar dersek 30 saatin altında haftalık çalışmada nerdeyse ölüyüz..senin haftalık ortalama çalışma süren ne kadardı?eyw...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

minimum 32 - maximum 40 saat verilir haftada eğer 40 saati geçersen 12 dolar alacağınızdan ötürü işveren size bu saati vermez.amerika da okulların açılmasıyla birlikte ağutsosun sonlarına doğçalışma saatiniz 28 39 olabilir. eğer kendinizi sevdirirseniz bu da işe yarar. sizinle birlikte diğer work and travel öğrencilerinin süresi dolduğu zaman yine çalışma saatiniz artablir ama 40 saati geçer diyemem. özellikle rusya ve güney amerikadan gelen öğrenciler work andtravel'a erken gelip erken veda ederler. ben saatte 8 dolara çalışıyordum 250 dolar kira veriyordum.dolayısıyla haziran 20 ve eylül 26 arasında toplam 875 dolar kira verdim.bunun yanında 100 dolar depozito ve 50 dolar temizlik için ilk ve tek defaya mahsus olarak ödeme yaptım.
    para harcayacak yerler:
    yiyeceğe fazla para harcamadım mcdonaldsta para vemiyorduk.
    özellikle biraya para çok harcadım özellikle mexico birası CORANA hala tadı damağımda gidince sizde çok seveceksiniz emin olun.
    geceleri dışarı çıkıp barlara giderdik ama bu her akşam olmuyo tabiiki.
    sonra da tatile bir yerelere giderken uçak parası filan elbette...
    başka sorun varsa sorabilirsin?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

teşekkürler....bizim sözleşmede de 35-40 diyo çalışma süresine 35 işimizi en azında yaşamk için görür gibi duruyo.biraz lüks içinse 2.iş şart gibi duruyo bakalım hayırlısı..daha gitmeye var aklıma takıldıkça sorarım eyw...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

acaba gidip gelenlerin cebinde para arttımı yoksa para amerikada bitiyormu?? ( eglence içki gezme dahil

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla pğek arttı diyemem aslında ben... zaten kredili gitmiştim onu amorti etti...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

konu için teşekkürler bende fast food işlerine kaldım okulumun geç kapanıcak olması sebebiyle benim en çook korktuğum şey bu işlerin yanında tuvalet temizliğide mevcutmu bu konuda hiç bir yazı göremedim bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı anyhow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu için teşekkürler bende fast food işlerine kaldım okulumun geç kapanıcak olması sebebiyle benim en çook korktuğum şey bu işlerin yanında tuvalet temizliğide mevcutmu bu konuda hiç bir yazı göremedim bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
    Tuvalet temizliği normal personelin sorumluluğunda değildir. O maintanance'ların işidir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı macgyver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuvalet temizliği normal personelin sorumluluğunda değildir. O maintanance'ların işidir.
    eyvallah en korktuğum kısımdı sağol

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

İfade biraz eksik oldu tamamlayalım.

Şimdi bu genel bakımdan sorumlu adamlar full-time çalışmazlar.Mesela sabah 7 de gelirler öğle 11'e kadar çalışırlar.Bu vatandaşlar gittikten sonra -mesela müşteri gelir- der ki klozet tıkanmış.İşte orada ihale kime kalırsa birşeyler yapması lazım.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

İfade biraz eksik oldu tamamlayalım.

Şimdi bu genel bakımdan sorumlu adamlar full-time çalışmazlar.Mesela sabah 7 de gelirler öğle 11'e kadar çalışırlar.Bu vatandaşlar gittikten sonra -mesela müşteri gelir- der ki klozet tıkanmış.İşte orada ihale kime kalırsa birşeyler yapması lazım.

tmm artık biri tuvaletten kızgın çıkınca ortamdan uzaklaşmak lzaım aklımda bulunsun

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

En sağlam yer kasada çalışmak.Eğer yapabilirsen restoranlarda daha iyi bir yer yok bence.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşalar, bende Florida - Destin Mc donaldsa gideceğim 5 Haziranda kısmetse..

Yazdığınız bilgiler için tesekkur ederim....Yararlı oldu gerçekten..
    Fakat konaklama konusunda biraz bilgi verirmsnz...Konaklama konusunu bana İşverene sağlayacak.3-4 kişilik apartman dairesi deniliyor...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Mc Donaldslar Job Fairlerin Yalnız kovbayları ..Yanlarında çok fazla öğrenci görmezsiniz ve buram buram tarih kokarlar

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Florida Destin Mcdonalds a gidiyorum bu yaz....Doğrusunu soylemek gerekirse bu mesaj öncesiinde yazılı mesajları okudum mc donalds dair..iyi yada kötü....illaki heryerde bir sorun olabilir, eyaletten eyalete insandan insana fark yada benzerlik olabilir...fakat insallah hersey dilediğimiz gibi olur...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bizde 3 arkadaşımla florida destin mcdonalds'a gidiyoruz.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Gidiş tarihiniz ve başvuyu yaptığınız sponsor şirket bellimi acaba...ulaşım konusunda biraz sıkıntı yaşayacak gibiyiz atlantadan destine gecerken ..önerileriniz varsa yazabilirsnz...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

VİZEYİ ALABİLİRSEK wyoming buffalo da McDanal's restoranda çalışıcaz bizde iki kişiyiz o tarafa giden gitmiş olan .... Ne öğrensem Kar mantığıyla Bilgi lüttfen !! Ulaşımda problemli galiba !!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Florida varsa aranızda yardımcı olabilirmm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)