Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ev tutmak ve is degisimi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

asLında ew tutarken kontrat faLan yapıLmıyor (VB için konusayım geneL oLmasın ) ew sahipLerine haftaLık kiranızı ödediğiniz sürece kaLabiLiyorsunuz ewde yer oLduğu sürece ev sahibi baskaLarını da eve aLabiLir.. Ancak craigslist vs vs gibi siteLerden ewini kiraLayanLarı buLup onLarLa irtibata geçerseniz 6 ayLık veya 1 seneLik kontrat koyacakLardır önünüze, iLk seçeneği tercih etmek mantıkLı şahsen..
    İş değişimi konusunda ana işinizi gayette değiştirebiLirsiniz hiç bi probLem cıkmaz şirkete sponsora vs vs sormaya gerek yok geçen sene bizzat değiştirdim kimseye de haber vermedim.. Sponsorum da CIEE idi.. Çünkü kimsenin senin asıL işinde çaLısıp çaLısmadığını takip edecek haLi yok..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asLında ew tutarken kontrat faLan yapıLmıyor (VB için konusayım geneL oLmasın ) ew sahipLerine haftaLık kiranızı ödediğiniz sürece kaLabiLiyorsunuz ewde yer oLduğu sürece ev sahibi baskaLarını da eve aLabiLir.. Ancak craigslist vs vs gibi siteLerden ewini kiraLayanLarı buLup onLarLa irtibata geçerseniz 6 ayLık veya 1 seneLik kontrat koyacakLardır önünüze, iLk seçeneği tercih etmek mantıkLı şahsen..
    İş değişimi konusunda ana işinizi gayette değiştirebiLirsiniz hiç bi probLem cıkmaz şirkete sponsora vs vs sormaya gerek yok geçen sene bizzat değiştirdim kimseye de haber vermedim.. Sponsorum da CIEE idi.. Çünkü kimsenin senin asıL işinde çaLısıp çaLısmadığını takip edecek haLi yok..
    takıp edıyorlar. b ızımkıler cok dısıplınlı. her hareketmız anında sponsora ıletılıyor ve işten kovulmakla ılgılı bseyler duyduk zaten sırkettn. resmen korkuttular bızı. cok fenalar ya
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)