Valla benim için de gayet iyi bir haber açıkçası. Amerika'dayken güzel haber alırım belki de![]()
Valla benim için de gayet iyi bir haber açıkçası. Amerika'dayken güzel haber alırım belki de![]()
tam ayrıntısını bilmemekle beraber,bir yerde bir yazı çarpmıştı gözüme...sana legal kalma hakkı veren bir vizeyle bile(atıyorum öğrenci vizesi) bu karta başvurup kazandığında göçmenlik bürosuna gidip direk ben kazandım diyip belli işlemlerden sonra amerika dışına çıkmadan statü değişimiyle göçmenlik statüsüne geçildiğini okumuştum...aşağıda alıntıyı veriyorum:
17. KURAYI KAZANANLAR STATÜLERİNİ GÖÇMENLİK BÜROSUNDA (USCIS) DEĞİŞTİREBİLİRLER Mİ?
Evet, bizzat ABD’de bulunan ve Göçmenlik Yasası’nın (INA) 245. Bölümü’nde belirtilen şartlara göre statü değişikliğine uygun kişiler Göçmenlik Bürosunda yasal göçmen statüsüne değişiklik yapabilirler. Program 30 Eylül 2012 tarihinde sona ereceği için statü değişikliği yapacak kişilerin kendilerinin ve ABD dışındaki aile fertlerinin tüm işlemlerinin bu tarihten önce Göçmenlik Bürosu tarafından tamamlanabileceğini garantiye almaları gereklidir. 30 Eylül 2012 gece yarısından sonra DV-2012 programı için hiçbir koşulda vize verilmeyecektir.
kaynak:usa-turk
Konu quinzeo tarafından (15-06-2011 Saat 09:42 AM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks