Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben new yorka gidince 3 arkadasım ve ben yani 4 kişi jamaica'da (jfk'in karsısında) days inn oteLde 2 gece kaLdık.. baktık maLiyetLi geceLik 180 dolar faLandı tam hatırLamıorm.. dedikki jfkde bavulları emanet etsek günlk 10 dolar öderiz jfkde de yatarız öLe yaptık ama hergün kontrol ediorm otel 375 dolar falan para cekmesi gerekiyor ama cekmiyor.. ilk girişte bank of kartımı vermiştim cekmişti.. ama para düsmüo hesaptan.. acaba cekmediLermi faLan fiLan düsünüorm.. son gün binicem ucağa para haLa düşmemiş gittim bank of amerika subesine online banking faLan şifremi unuttum dedim.. teLefonLa biriyLe görüştürdüLer beni ondan şifre aLdım, detayLı döküman istedim kendiLerinden oda tamamdı.. para cekiLmemiş dediLer.. bende bankadaki bütün parayı cektm ucağa bindim istanbulda esenler otogarına gelince internete girdim teLden şifreyi bi girdim -360 bakiye var detayLara baktım jamaica days inn böyLe bi macera işte..
aynısı oldu banada.. online bankingte görünüyor ama hesaptan düşmüyor açık provizyon gibi bişi galiba onun ismi... bende - ye düşmesin diye hesapta fazla para bıraktım .. 300dolar hesapta beni bekliyor bakalım.. bide bazı arkadaşlardan her ay 8.95 gibi bir ücret kesiliyomuş galiba direct deposit bittiği için... son gün new yorktayken bankaya gitmiştim bende durumu anlattım gidiyorum hani ücret kesilcek mi vs... kadın online baking olarak hesap türümü değiştirdi aylık ücret fln kesilmedi.....