Arkadaşlar Ben 1ay önce 495€ ya Deltadan aldım non-stop ama şimdi fiyatları görünce kıllandım. Bana bileti Şirket bulmuştu, bir problem çıkar mı yahu?
13 Maysı Cuma (yarın yani) itibariyle bir vizeye görüşmesini atlatayımda. Daha birde bilet kovalayacağız...
bu aktarmalı uçuşlarda, ola ki bineceğimiz uçak rötar yaptı ve bir sonraki uçağa yetişemedik. o zaman ne oluyor acaba? bilgisi olan var mıdır??
bilet tamamen şans işi.. cheapticket dan bakın günlerle oynayın uygun fiyat bulursunuz
arkadaşlar wat la south dakota ya gicem şirketimin önerdiği bilet 19 haziran gidiş ist-amsterdam-minneapolis-rapid city.dönüşüm 2 ekim ny-roma-ist ve 885 euro sizce uygun mu daha ucuz bilet bulabilme imkanım warmıdır? şirket orası uzak olduğu için pek uyguna bilet bulamazsın dedi.dönüş tarihimi değiştirirsemde 20 euro ödermişim napmalıyım bu bileti almalımıyım
Bir de illa ucuz olsun günler sürsün giderim dersen de ist-jfk-ist gidiş dönüş 770$'a biletler var. New York'tan da Greyhound otobüsleriyle 2 aktarmalı olarak 2 günde 150 dolar civarı Rapid City'e gidebilirsin1500 liraya falan olay kapanır ama tavsiye etmiyorum yani. 2 3 gün yollarda bir sürü masraf yaparsın.
Insallah vize bu haftaya kadar sonuclanirda bende alirim ucak biletimi.
Azerbaijan Havayollari
Istanbul-Baku-Tel Aviv![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
maalesef gidiş tarihimi değiştiremiyorum 17 sinde okul kapanıo 20 sinde işe başlıorum anca dönüş tarihinde oynayabilirm zaten 30 eylülde dönmem gerekio ama uygun fiyatta 3 ekime bilet warmış tarihi değiştirisem burda 20 euro ordan tarihlerini değiştirirsem herangi bi para ödemezmişim kafama takıldı değiştirmeyi internet üzerinden yapmıomuyuz burda ceza weriosam ordada ceza vermem gerekmez mi acaba keklenio olabilirmiym
arkadaşlar ben henüz bilet almadım ve vize görüşme tarihim 15 haziranda olur sanırım, geç başvuru yüzünden böyle geç bir tarihe vize randevusu alabildim 25 haziranda iş başı yapılıyormuş fabrikada bunun için 22-23 haziran gibi gidiş biletini almam en iyisi fakat o tarihlerdeki bilet fiyatları uçmuş durumda o yüzden daha erken bir tahihe almayı düşünüyorum 19-20 si filan iki sorum olacak 1.) erken gittiğimden dolayı fabrika açılmamış olabilir ve kalacak yer sorunu yaşayabilirim ne yapmamı önerirsiniz 2.) ucuz uçak bileti nerden bulabilirim bildiğiniz izmir içi firma yada internet sitesi varmı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
bu arada cordova ya gidiyorum ocean beauty fabrikasına.
Konu ChoLera tarafından (28-05-2011 Saat 12:19 PM ) değiştirilmiştir.
2.soruna cvp verebilirim.bilet için ekobilet.com veya expedia.com'dan bakabilirsin..
secret nerde burda
bende 15 haziranda vize görüşmesine gideceğim haziran sonu gibi de mississippide olacağım sanırım. bilet vs. hiçbişey yok :S son 1 ayda wat a karar verince böyle oluyo haliyle. bakalım nerden ayarlayacağım bileti :/
Hollywood Smile Killer
arkadaşlar uçak bileti fiyatları sürekli yükseliyor ben günlük kontrol ediyorum ve dün 690 € olan bilet bugün 820€ ve ben hala uçak biletimi alamadım çünkü vize görüşmem 15 haziranda olucak bu yüzdende bileti alıp riske atmak istemedim, daha uygun bilet nasıl ayarlarım bilgisi,yada bu bilet fiyatları dahada artarmı benin en geç 24 haziranda alaskada olmam gerekiyor 25 inde iş başı yapılıyor fabrikada. bileti son günlere bırakırsam daha mı iyi olur sizce ?
bu arada new york üzerinden bilet bakıyorum daha ucuz olur diye new yorka gidiş dönüş bilet fiyatları 550€ dan başlıyor tek yön sadece gidiş baktığımda ise 570€ dan aşağı bilet bulamıyorum bu durumda gidiş dönüş almak daha mantıklı sanırım demi?
Konu ChoLera tarafından (06-06-2011 Saat 02:31 PM ) değiştirilmiştir.
gençtura bakabilirsiniz orada gidiş tarihine göre değişmekle birlikte çok uygun biletler bulunabiliyor.ayrıca vizeye girmedende alabilirsin herhangi bir vize reddinde ise 25 euro luk bir krsinti yapıyorlar..telefon numarasını netten bulup arayabilirsin bilgi almak için..
secret nerde burda
Arkadaşlar, bu sene biletler ortalama hangi fiyatlardan alındı? Geçen seneki gibi $600-610'luk bilet yok sanırım bu sene?
henüz bilet alamadım ekobilet.com da 690 € ya bilet vardı onlarda tükenmiş 15 inde vize görüşmem bakalım ne olucak alaskaya ucuz bilet bulabilen varsa bilgi verebilirse sevinirim teşekkürler
Şu anda 18 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 18 misafir)
Bookmarks