Work and Travel
Toplam 229 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach,VA

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir pizzacı dükkanı var, çalışaların hemen hemen hepsi Türktü, sahibi de Türktü yanlış hatırlamıyorsam. İbrahim Tatlısesle inletiyorlardı street'i valla
    14. cadde bella pizza

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14. cadde bella pizza
    yok ya beLLa değiLdir beLLanın sahibi türk değiL 2 ortağı var birisi fasLı diğerini hatırLayamadım simdi.. Ama mekan güzeL aysin geLdin mi hiç sen oraya? Ben görmemişim seni demekki

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ya beLLa değiLdir beLLanın sahibi türk değiL 2 ortağı var birisi fasLı diğerini hatırLayamadım simdi.. Ama mekan güzeL aysin geLdin mi hiç sen oraya? Ben görmemişim seni demekki
    sahibi değilde çalışanların hepsi türk değilmiydi? engin abi önderliğinde yok abi bellaya hiç gelmedim..(sen orda mı çalışıyodun?).. 31. caddeki papa john'sa gidiyoduk oranın pizzası müthişti facebooktan baktım fotoğraflarına seninle tüm yaz boyunca hiç karşılaşmamışız gibi geldi.. şaşırdım

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibi değilde çalışanların hepsi türk değilmiydi? engin abi önderliğinde yok abi bellaya hiç gelmedim..(sen orda mı çalışıyodun?).. 31. caddeki papa john'sa gidiyoduk oranın pizzası müthişti facebooktan baktım fotoğraflarına seninle tüm yaz boyunca hiç karşılaşmamışız gibi geldi.. şaşırdım
    ewt bende farkettim hiç karsıLasmamışız senLe ufacık beachte BeLLada caLısmadım da beLLadan cıkmıodum ben muhabbete faLan gidiodum sürekLi beLki bu sene ordada caLısırım ÇaLısanLarında hepsi türk değiLdi 1-2 tane garson rus vardı bide pizzacı emin yabancıydı.. ama emin müsLümandı adından anLaşıLacağı gibi..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks