Work and Travel
Toplam 95 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hangi Şirket Ne Kadara Kayıt Oldunuz ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Alıntı lvntbkdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2600TL , vize masrafı falan dahil değil. uçak bileti vs. derken şimdiye kadar harcadığım toplam meblağ

4100TL. Bu arada United Towers şirket
    2600 tl ıcın degdı mı peki. yanı bır sorun yok degıl mı sımdıye kadar

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2600 tl ıcın degdı mı peki. yanı bır sorun yok degıl mı sımdıye kadar
    aslına bakarsanız bilmiyorum. yani şöyle söliyim, soru sadece sorun çıktımıysa eğer, hayır sorun çıkmadı. ama değdimi derseniz bilmiyorum.
    iş ayarlama olayında işverenle görüşme yapmadık, ne yüzyüze nede skype üzerinden. direk bize job offerlar geldi. hangi pozisyonda çalışıcağımız oraya gidince belli olcakmış.(4 kişiyiz bu arada) iş yeri olarak Holiday Trav-L Park diye biyer ayarladılar. rica etsem google maps yada earth ten yerine bakarmısınız, sizce iyimi yeri?
    uçak biletini vs. de şirket ayarladı. aslına bakarsanız normalinden biraz daha ucuza ayarladılar haklarını veriyim. THY direk uçuş newyorka.
    danışmanlık olarak nasıl derseniz, o konuda süper diyebilirim. verdikleri bilgiler diğer şirketlerin verdikleri bilgilere göre ne derece tatmin edicidir bilemem..ama sorduğum tüm sorulara cevap alıyorum.belki şimdiye kadar 300-400 tane mail attım danışmanıma. aklınıza gelebilicek herşeyi ama herşeyi sordum. wat dışında günlük hayattan bile sorular sordum artık psikolog gibi oldu hepsine sıkılmadan cevap verdi sağolsun. ama bu tür şirketlerin gerçekte görevinin ne olduğunu tam olarak bilmediğimden. şunu şunu yaptılar haa ama şöyle bişey yapmadılar hiç diyemem. hatta fazlaları var mesela diğer şirketler AT&T Dünya Telekom işbirliği olan simkartlardan göndermemiş. United towers tüm Wat çılara bedava gönderdi(tabi aktivasyonu paralı). şimdidende birşey demek zor, oraya gittikten sonra değip değmediğini anlarız.şu an kalıcak yeride onlara ayarlatmaya çalışıyorum ama virginia beachte 21. st. oralardan ayarlıyolarmış sanırsam. bizim iş yerine oralar çok uzak. eğer haritadan bakarsanız, iş yerinin alt kısmında, sahilden baya uzak iç kesimlerde yerleşim yerleri var. oralardan ayarlatabilirsek oralardan ayarlatıacz. zaten normaldede sahili sevmem. iç kesimlerden olsa daha iyi olur. hem belki fiyatlarıda düşer

işyerimin maps linki

http://maps.google.com/maps?f=q&sour...,0.055747&z=15
    Konu lvntbkdmr tarafından (10-05-2011 Saat 01:17 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)