Work and Travel
Toplam 47 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 1.90 la sıkıntılı vize (TeMPuS)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

hayırlı olsun kardeşim, ups e kargo verilince konsolosluktan ups e kargonuz verildi diye mesaj gelir 1 gün sonrada eline ulaşır, ben ankarada cuma günü girdim,cuma akşamı mesaj geldi 18de kargonuz ups e verildi die, c.tesi de kargo ulaştı.Sizdede araya pazar girdiği için p.tesi ye kalmıştır büyük ihtimalle.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kardeşim, ups e kargo verilince konsolosluktan ups e kargonuz verildi diye mesaj gelir 1 gün sonrada eline ulaşır, ben ankarada cuma günü girdim,cuma akşamı mesaj geldi 18de kargonuz ups e verildi die, c.tesi de kargo ulaştı.Sizdede araya pazar girdiği için p.tesi ye kalmıştır büyük ihtimalle.
    mesaj falan da gelmedi.. cuma aldık biz de vizeyi.. bir de kargo hareketleri bomboş görünüyor..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı axiboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesaj falan da gelmedi.. cuma aldık biz de vizeyi.. bir de kargo hareketleri bomboş görünüyor..
    mesaj gelmediyse konsolosluk kargoyu halen ups e vermemiş demektir, yada istanbulda işler farklıdır, ankaradaki tüm arkadaşlarıma aynı günün akşamı mesaj geldi ve diğer günün sabahıda teslim edildi..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesaj gelmediyse konsolosluk kargoyu halen ups e vermemiş demektir, yada istanbulda işler farklıdır, ankaradaki tüm arkadaşlarıma aynı günün akşamı mesaj geldi ve diğer günün sabahıda teslim edildi..
    takıldığım da orası zaten. forumdan o gün kargoya veriliyor diye duyduk.. neden kargoya vermediler? mesele ordA?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı axiboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takıldığım da orası zaten. forumdan o gün kargoya veriliyor diye duyduk.. neden kargoya vermediler? mesele ordA?
    Hocam yalnız değilsin,benim de kargoya dahi verilmemiş.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks