herkese selam, bende bir arkadaşımla beraber marriott otelde çalışacağız, 15 haziran başlama tarihi. konaklama olarak da otel pine apple housing ' i ayarlamış. biz daha uçak bileti almadık, tavsiyesi olan varsa çok sevinirim, teşekkürler.
herkese selam, bende bir arkadaşımla beraber marriott otelde çalışacağız, 15 haziran başlama tarihi. konaklama olarak da otel pine apple housing ' i ayarlamış. biz daha uçak bileti almadık, tavsiyesi olan varsa çok sevinirim, teşekkürler.
"ny'dan williamsburg'a nasıl gideriz" tam olarak bu konu da yardım istiyorum. ya da direk oraya uçuş var mı, siz ne tavsiye edersiniz ? virginia ile ilgili diğer konuları okudum, sizin verdiğiniz cevaplara baktım ama valla benim için hava da kaldı bu ulaşım konusu :s şimdiden teşekkür ederim.
NY'den williamsburg'e gitmenin en iyi yolu tren.Uçak var ama uçak parası ve ordan williamsburg'e taksi parası pahalıya patlayabilir.Ama uçak tabi daha kısa sürede gider.Trenle 7-8 saat alır.Otobüsü tavsiye etmem.3 otobüs değiştiriyorsun ve trenle arasında çok bi para yok.Ayrıca tren otobüsten daha güvenli.Tercih senin![]()
""Let the game begin""
on hazıran ordaydım.bizim biraz karısk oldu ısler fln sıkntılar vs.travel ın de kaldık sonra clarıon da kaldık.yer yoktu bız gıttıgmzde.bu snee self gıdoruz ıkı arkds.aynı otelde calısacgız iş konusnda sıkntı yok kalacak yer var cok ama tercıh olrk clarıon pıneapple bunlar ıyı olur outlete yakınlıgı cok ıyı bısıklet işyerı uzaklıgını ortadan kaldırır zaten otobusler cok ıyı yanı kırk dakıkada bır gecıor.alize içinde uzak dusyor ama taksıler uygun yanı bılrsın.karsılsmıs olmamız lazım aslında görmüşzdür belkı bırbırmızı.
Büyük ihtimal karşılaşmışızdır.Ben clarion'da kaldım hepiBu sene 250$ istiyolarmış haftalık oda için.Geçen seneden arkadaşlar kalmıyorlar clarionda çok pahalı diye.Pine Apple ve super 8'de kalan çok bu sene.Gidince bakcaz artık.Clarion o kadar pahalı olursa ve kafama göre adam bulamazsam Pine Apple'da kalcam artık bende.
""Let the game begin""
Merhaba, ben de bu yaz Williamsburg deyim ve Pineapple da kalmayı düşünüyorum, Amy ile mailleşmiştik en son biletini alınca keesin tarihleri mail at oda ayarlarım geleceğin tarihe demişti mail attım ama dönmedi :/ Siz önerir misiniz nasıl bir yerdir kalınası mı ? Ve ben uçağı Norfolk airport a aldım gece 12 civarı orada oluyorum Pineapple da kalacak olursam nasıl ulaşırım ya da herhangi bir yere hava alanından ulaşım hangi vasıtayla oluyor bilgilendirirseniz sevinirimŞimdiden teşekkürler
Amy döner fırsatı olunca da Pineapple ya da Clarion Inn'de kalmanı öneririm.Tercihim Clarion'dur.Ama Clarion daha pahalı. Williamsburg'a gittiğinde ikisinden birine karar ver derim. Ayrıca yer falan ayırtmana gerek yok.Gittiğinde kesinlikle yer bulursun.
Norfolk'dan Williamsburg'e gitmek için otobüs var normalde ama çok zor onu bulmak. Ben taksiyle gitmeni öneririm. 50 dolar cıvarı tutar.Pazarlık yapman lazım tabiki.Bi kaç Türk taksicide var Norfolk havaalanında.Onlardan birine denk gelirsen daha ucuza gidersin.Norfolk'dan Williamsburg' 1 saat civarı sürer.Sen Williamsburg'e gidene tahminimce saat gece 3 civarı olur.Eğer pineapple'da kalacak olursan o saatten sonra kimseyi bulamazsın orada odaya girmek için.Clarion'da gece resepsiyonisti var.Onlar yardımcı olur.
Pineapple'la clarion'u kıyaslarsak, Clarion 3 yıldızlı otel kalitesinde.Pineapple hostel gibi.Bu iki otelde yan yana.O yüzden bulmakta sorun yaşamazsın.Pineapple da devamlı parti eğlence falan olur.Clarion daha sakindir.Ama istediğin zaman Pineapple'da kalmasan bile gidip orada eğlenceye katılabilirsin.Bi problem olmaz. Ben hep clarion'da kaldım ama devamlı Pineapple'daydım.artık tercih senin.Ben tecrübelerimi paylaştım.
""Let the game begin""
12 haziranda gideceğim yer kalmaz diye düşündüğüm için telaş ettim. Clarion da kalamam eğer pahalıysa çünkü biliyorsundur muhtemelen Golden Carrol'ı, orada çalışacağım haftada 30 saat veriyor ek iş bulamazsam ki bulamayacağım muhtemelen yaptığın yorumları neredeyse ezberledim artıkO yüzden kalacak yer için çok fazla para ödememem gerekiyor. Ek iş ayarlamanın bir yolu yok mudur gitmeden? Bir de Amy ile ilk konuştuğumuz zamanlarda 150 dolar demişti taksi için. Çok fazla gelmişti. 50 dolar iyiymiş
Ve otobüsün belli bir durağı yok mu ki? Yada çok sık geçmediği için mi bulması zor olur ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks