Work and Travel
Toplam 60 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Alışveriş Çılgınlarına

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

gidenlere bişey sormak istiyorum
    ordan telefon almayı düşünüyorum buraya getirdikten sonra telekomünikasyon kurumuna kaydettirmek ve vergi ödemek gerekiyo mu
    bi de ordan mı telefon alıyım dönünce burdan mı alıyım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı jackass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ordan telefon almayı düşünüyorum buraya getirdikten sonra telekomünikasyon kurumuna kaydettirmek ve vergi ödemek gerekiyo mu
    jackass telefonları sim kartsız cok ucuza mukemmel telefon alabiliyorsun ancak yaptığın sey telefon almaktan cok hat almak oluyor, ve turkıyede calıstırmak için kırdırman gerekiyor zaten almak istesende alamıyorsun cunkı telefon firması senden kaldığın kalıcı bi adres istiyor bissuru lagaluagası var ancak soyle bi durumda var 30 dolara nokia track phone almanızı tavsiye ederim bu kontorlu telefon gibi amerika içinde knusmalarınzda işe yarıyor , tabi hatsız satılan sim cartlı telefonlarda var ama onlarda burdakı fiyatlardan assagıya kalır yanı yok ve cogu yerde turkıyede calısıp calısmadıgını bilmiyolar.bunun dısında arkadaşlar bazı teknolojik urunler avrupa uyumlu olmadıgı için burda calısmıyor baslıcaları vşideo kameralar LUTFEN BU KONUDA DİKKATLİ OLUN

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı umut1905ua Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun dısında arkadaşlar bazı teknolojik urunler avrupa uyumlu olmadıgı için burda calısmıyor baslıcaları vşideo kameralar LUTFEN BU KONUDA DİKKATLİ OLUN
    umut bazı aletlerin uyumluluk sorunu olduğu doğrudur ama video kamera ve laptop gibi dünyanın her yerinde her an kullanılabilir aletleri dünya standartlarında üretilirler. ancak siz yine de her cihazın üstünde

conformite europeenne anlamına gelen CE işaretini arayın bu o cihazın Avrupa Uyumluluğu olduğunu gösterir
    admin (at) turkishwat.net

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    umut bazı aletlerin uyumluluk sorunu olduğu doğrudur ama video kamera ve laptop gibi dünyanın her yerinde her an kullanılabilir aletleri dünya standartlarında üretilirler. ancak siz yine de her cihazın üstünde

conformite europeenne anlamına gelen CE işaretini arayın bu o cihazın Avrupa Uyumluluğu olduğunu gösterir
    Bak bu gercekten cok iyi bir bilgi

Cok sagol Gezgin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı jackass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş sormuş ama kaynamış bende bunu merak ediyorum arkadaşlar oradan bir telefon aldığımda bunu türkiyede konuşmaya açılması için nerede kaydettirmem gerekiyor gümrükte mi bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımm!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks