Alıntı sezert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aktarmalar arası 2 saat maksimum. bana da fiyat iyi geldi ancak bazı arkadaşlarım bu fiyatlardan biraz daha fazlasına direkt uçuş (istanbul dan) bulabileceklerini söylüyolar. ama uçak bileti satan her siteye girdim benim bulduğum en iyi fiyat bu.

şimdi bikaç soru sormak istiyorum.
1- bu biletlerde 180 Euro ceza var değişim ve iptalde. değişim yapmak istediğimde ödeyeceğim tüm para bu mu yoksa artısı da olacak mı?
2- Londra aktarmasında havaalanı değişikliği yok, transit vizeye ihtiyacım olur mu olmaz mı? (havaalanı değişikliği yoksa gerek yok diye biliyorum ama emin olmak için soruyorum.)
3- dönüşte tek aktarmalı American Airlines ve AnadoluJet seferiyle gelme şansı var. AnadoluJet nasıldır tavsiye eder misiniz, yoksa giderkenki gibi dönmek mi en mantıklı olan?
4- turkishwat indirimli uçak bilet organizasyonu bu yıl yok mu? formu dolduruyorum ama form gönderimi kapalı uyarısı çıkıyor.

cevaplayanlara teşekkür ettim şimdiden..
degisimde verecegin para bu evet. aktarmalarda transit vizeye ihtiyacin yok. anadolu jet cok konforlu degil ama turkiyenin bir ucundan digerine en fazla 1 bucuk saat ucarsin sorun degil ucak sonucta 4. soru icin emin degilim ama gonderim kapali uyarisi cikiyorsa indirimli bilet uygulamasi su an yok demektir..