sezert Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar Ankara - New York (istanbul ve londra aktarmalı) 530 Euro fiyat nasıl sizce? daha uygun bulabilir miyiz? hangı acenta dostum bana uygun geldı fıyat ... Aysin Nickli Üyeden Alıntı @ DrAcooA en uygun fiyat olması nedeniyle ukrayna kiev aktarmalı aldım biletimi @ reyes_19 türkiyeye dönerken uçağı kaçırıp bi süre kievde takılmak planlarım arasında var @sezert hangi tarihlerde gidiyorsun? aktarmalar arasında kaç saat bekleyeceksin ? fiyat uygun duruyor... sen nekadara aldın bıletı merak yaptım rusya aktarmalı alsak vızede kalktı takılabılırız aslında bıraz
Konu reyes_19 tarafından (01-05-2011 Saat 11:46 AM ) değiştirilmiştir.
reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı hangı acenta dostum bana uygun geldı fıyat ... sen nekadara aldın bıletı merak yaptım rusya aktarmalı alsak vızede kalktı takılabılırız aslında bıraz vizeLer kaLktıda havaaLanında vize basıoLar30 günLük giderken onu bastır pasaportuna öLe git, sonra ucağı kacırdığınLa kaLma rusyada
cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı vizeLer kaLktıda havaaLanında vize basıoLar30 günLük giderken onu bastır pasaportuna öLe git, sonra ucağı kacırdığınLa kaLma rusyada tabısıkıde tabısıkıde bı arkadasa bakıp cıkacaktım zaten der alırım vızeyı
reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı tabısıkıde tabısıkıde bı arkadasa bakıp cıkacaktım zaten der alırım vızeyı hahah evet bi arkadaşa bakıp çıkcam demek mantıklı
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks