Evet koyalım bence![]()
http://www.turkishembassy.com/ti/O/20070323-1.htm Resmi gazetede cıkan kanun arkadaslar kimlerin muaf olduklarıda mevcut, biz muaf deiliz yani![]()
Evet koyalım bence![]()
http://www.turkishembassy.com/ti/O/20070323-1.htm Resmi gazetede cıkan kanun arkadaslar kimlerin muaf olduklarıda mevcut, biz muaf deiliz yani![]()
Unutulmaması gerekn ince bir ayrıntı.. Herkes göz atsın
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Ya ben bu pulun parasını yatırmadım daha hiç aklıma gelmemişti. Bu işlemi orda yapmamız mümkün mü? Ne kadar sürede halladebiliriz?
Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..
havaalanında da yatırılabiliyomuş. yine de ben bi kaç gün önce ziraat bankasına yatırdım. ama bankadan pul vermiyolar, sadece makbuz...
Bankaya gerek yok bence nasıl olsa pulu almak için pul satılan yere gidilecek havalanında....
Ayrıca ben geçen yıl öğrenci vizesiyle Almanya'ya gittim... Havalanında polis baktı pasaporta pul yok, git kaşıdan al gel dedi. Yanındaki de gerek yok sen öğrencisin geç dedi....Bu yıl da o polisi bulayım ben
![]()
bankaya yatırırken bişe gerekıyomu pasaport fln. sadece gidip ziraate yurt dışı harcı yatıracammı diyoruz. yrn gidip bende yatırıyım bari salı günü ucuyom bı sorun olmasın.
daha once wata katıldım sımdı ınternle gıdıcem yıne harc yatırcammı.?watla gıderken yatırmıstım ama
Peki.
bugün yurtdışı çıkış harcını yatırdım iş bankasına 15 TL fakat pasaport pulunu vermediler bankacı kadında bilmiyo pek haberi yok pulun verilip verilmediğinden ordan adamın biri havaalanından alıcan dedi en son havaalanında pasaport pulu verilmiyo diye duydum doğrumudur ??
Bu nedir benim böyle bir şeyden haberim yokpasaport pulu nedir?Nereden alınır?
Atatürk Havalimanı'nda Dış hatlar gidiş terminalinde hemen danışma'nın yanında maliye veznesi var,oradan kimliğe ona buna gerek olmadan 15 tl verip alabilirsiniz.
H.alaninda halloluyor odeme olayi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks