Merak ettiğim birşey var. daha girmedim vize görüşmesine ama ismi ve soy ismi yaygın olarak kullanılan biri mutlaka isim soruşturmasına takılıyor mu ? takılmama ihtimali var mı ? ya da takılmayan arkadaş bi el sallasın umutlanalım![]()
Merak ettiğim birşey var. daha girmedim vize görüşmesine ama ismi ve soy ismi yaygın olarak kullanılan biri mutlaka isim soruşturmasına takılıyor mu ? takılmama ihtimali var mı ? ya da takılmayan arkadaş bi el sallasın umutlanalım![]()
İsim soruşturmasının yaygın olarak kullanılan isimlerle bir alakası yok dostum. Amerikada suç işlemiş kişilerin isimleriyle aynı olan isimler isim soruşturmasına takılıyor. İsterse ismin çok sıradışı bir isim olsun farketmez seninle aynı isimde birisi Amerikada suça bulaşmışsa isim soruşturmasına takılırsın.. criminal searches, criminal record check gibi sitelerde ismini aratırsan isim soruşturmasına takılıp takılmayacağını öğrenebilirsin..
0 Records Found
sağol dostum içime su serptin![]()
0 Records Found
İsim soruşturmasındayım bir buçuk aydır.
o yüzden bence o kadar da rahatlamayın![]()
arkadaşlar geçen sene hiç sorunsuz isim soruşturması olmadan vizeyi aldım... türkiyede bnmle aynı isim ve soyisimde başka bir insan daha yok!! ama bu sene isim soruşturmasına takıldım 2 haftada açıklandı... bence bu isim soruşturmasının kesin bir kriteri yok... bu siteden bir arkadaşımız 3 yıl üst üste isim soruşturmasına takılıp wata gidememişti..
ben bi ismimi arattım soyad bile aynıutanmazlar trafik sucu işlemişler.azda degil 5 kişi cıktı ya
bende 8 nisandan beri soruşturmadayım bekliyoz
merak ettiğim konuyu yakinen tanımak nasip oldu 13 mayısta
herkes have a nice summerlar alırken ben have a good day aldımhatta içimden o an orhan gencebaydan bir teselli ver parçasıda geçmedi değil
ama yapcak bişey yok beklemedeyiz. birde şunu farkettim isim soruşturmasına takılan hiç bayan arkadaş yoktu bu da tesadüf olmasa gerek diye düşünüyorum![]()
Hocam ben uçak bileti almamıştm haziran sonu temmuz başı düşünüyorum. umarım bir an önce sabır taşımız çatlamadan , hevesimiz kırılmadan açıklanır.ben dün şunuda gördüm bir kız what is your name sorusuna gideceği yeri söyledi ve diğer sorularda dondu kaldı broşürü okudun mu sorusuna cevap vermedi ve upsye yolladılar biraz tolerans var gibi yok değil..
ingilizce seviyesiyle hiç alakası yok bence name checke kalmanın çünkü benden önce bi çocuk hiç bi soruya cevap veremedi hatta insan kaçakçılığı yazısnı okudun mu diye adam gösterdi ona, onu bile anlamadı, adam sonunda içerden görevli bi türk çağırdı o türk çocuğa türkçe söyledi "bunu oku gitmeden önce" diye. O çocuğu da upse yolladılar
ben uçak biletini aldım ama iade edilebilir yazıyodu bilette umarım öyledir![]()
ben bi bayan olarak isim soruşturmasına takıldm 4 haftadır da bekliyorum![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks