tamam dostum çok saolsen naptın vizeyi?almışsındır umarım :X
tamam dostum çok saolsen naptın vizeyi?almışsındır umarım :X
oo güzell sevindim dostum hayırlı olsun![]()
daha önce gidenler, yurt depozitosunu gitmeden önce mi yatırdınız yoksa oraya gidince mi bana danışman firmam gidince verirsin dedi ama ne biliyim rahat edemedim
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Kayhan hocam.ben sana bilet icin dönüş tarihini danışacaktim.benim is 15 eylülde bitiyo.travel kısmı ne kadar sürer en fazla.ben yarin bilet almayı düsünüyorum 22 eylül normalmi olur yoksa 2 hafta daha mi mantikli olur?
ben şöyle söyliyim bence 1 hafta yeterli. ama sen 1 hafta mı 2 hafta mı diye tereddütte kalmışsan10 gün yap tatil kısmını bence. olaylar spontane gelişir zaten oraya gittiğinde kimle travel yapıcan nasıl yapcan nereye gitcen falan.. ben 28 eylülde dönüyorum mesela bu sene. 22 eylülde de çalışmayı bırakıcam. aslında çok uzun bir süre değil ama ben geçen senelerde gezdim zaten. o yuzden öyle.
Not: kopyalamayı bu kadar başa sarmasakta olurduhehhe ama neyse paylaşalım. bilgi paylaştıkça guzel demi
![]()
birde bu gezi planını nasıl yapmak lazım.ben aslında batıyı gezmeyi çok istiyom las vegas los angels falan ama pahalıya malolacak heraldekarayoluyla o kadra yolu gitmek de yorucu mu olur..? peki kd ye yakın nereler var öle gezilecek..? dönüş mecbur richmond olması biraz dezavantaj oluyo
![]()
Valla tabii ki batı biraz daha masraflı oluyor. Ancak ben en son gittiğimde giderken ist-jfk-ric dönüş jfk-ist olarak almıştım biletimi. ve tatilimi new yorkta sonlandırmıştım.
tabi bu sene washington'a direk uçucam oradan da dönucem ki parka 2 saat uzaklıkta washington.
Kd ye yakın gidilecek washington DC var virginia beach var, atlantic city var. baya bir yer var aslında aklıma gelmiyor şimdi.
Biz araba kiralamıştık 8 gun gezmiştik doğuyu oldugumuz yerden virginia beach'e ordan da boston'a kadar gittik.
Dönüşünde mecbur richmond yapmak zorunda değilsin ki.
gidiş dönüş aldığımız da da dönüşü faeklı yerden yapabiliyormuyuz..?
arkadaşlar 2011 Kings Dominion summer food and bavarage host da çalışacağım gidiş tarihim 14 haziran. DC ye iniyorum parka nasıl ulaşabilirim? ve gidecek olan arkadaşlar beni face de eklesin görüşelim face adresim: Fatih Gezer | Facebook
Merhaba arkadaşım.
international@kingsdominion.com adresine e-mail atarak uçuş tarihini ve orada olacağın saati gönder. Muhtemelen DC ye karşılamaya gelmezler, ama oradan bir otobüs bir tren bulabilme ihtimalin olur sanırım birazdan bunun araştırmasını yapıcam. Bende DC üzerinden gidicem arkadaşım gelicek beni almaya. Ama her ihtimale karşı otobüs tren bakıcam ortada kalmamak adına.
e-mail attıktan sonra sana cevap atarlar şu şekilde buraya gel ordan alırız veya böyle böyle yap falan diye.
Yardımcı olurlar zaten bu e-mail adresini okuyanda wat öğrencilerinde sorumlu Nate adında bir arkadaş. Neşeli bir kişiliktir tanıyacaksınız oraya gidince.![]()
ben 1hafta önce mail attım varış bilgilerimi bana hala geri dönmediler.acaba daha çok uzun bir süre var diye mi?fikrin var mı kayhan![]()
Bizim Nate işi sallıyo deseneJenn Yıldız varya ona e-mail at birde, de ki international@kingsdominion.com adresine e-mail attım ama geri dönmediler ne yapmam lazım de
o halleder. e-mail'leri anında cevaplar Jenn. Bu arada attığın adresi kontrol et yanlışıkla yanlış bir adrese göndermiş olma.
Sonra günahını almayalım adamların.
yok mail adresini doğru yazdım![]()
jenn'in mail adresi neydi bilmiyorum ben yazmıyo job offerda![]()
Bakıyım bulabilirsem veriyim.![]()
food and bevarage da ne diyiyoruz? hangi food and bavarage da çalışacağımıza ve orda görevimizin ne olacağına ne zaman karar veriyorlar? bir de yurtta ortam nasıl her anlamda
her departmanın üniforması var. food and beverage da da ait olan uniforma koyu yeşil, çizgili gömlek ve krem rengi pantolondu sanırım.hangisi olacağına işe başlayacağın gun karar veriorlardı sanırım.
yurtta ortam guzel tabi bu biraz da senin ne kadar cana yakın olduguna bağlı, her anlamda![]()
iki gün önce attım mail bugün döndüler 17sinde gidiyorum işim 20sinde başlıyor 3 gün yurtta kalsak sorun olur mu dedim konaklamanız iş başlangıç tarihine göre o yüzden sorun olur dedi![]()
these are the best was to get to us from Washington DC… Also yu will not able to check into housing till the day of your contract starts. Anything earlier is not allowed due to the fact we have limited space in the dorms…
bana verdiği cevap bu![]()
kayhan ben seni tanıyorum ya.. süleyman demirelde fizik bölümü okuyodum.. 2. sınıfta bıraktım.. bilgisayar dersimizde hocanın asistanıydın dimi?
uçağım 14 haziran akşam saat 08:04 de Washington DC de olacak. Kings Dominiona nasıl gideyim diye mail attım. trenle Ashland a gel dediler. ama son tren 7 de kalkıyo dolayısıyla 1 gece Washington da kalmam gerekcek. otobüslere baktım 9:30 da var, 11:30 da Richmoond da oluyo. akşam 11:30 da Richmond a almaya gelirler mi? yoksa 1 gece washington da mı kalayım? kalacak uygun nereleri var? o gün orada olacaklar var mı?
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks