Zaten orası biz gidene kadar doluyomuş şu 32 dolarlık olan yer kalırsa orda kalmak da isteriz ama ayrı ayrı kalmamız olmaz beraber kalıcaz
Arkadaslar, ben Jamie-e haziranin 29dan 22e deyisdirmek istediyimi yazdim.. aradim da, bana 1 hafta once yazmishsin mesaji dedi, biz iki hafta sonra mesaja cevap yaziyoruz, lutfen bekleyin dedi... deyisdirse bende 21 haziran clivlenddayim.![]()
erken gıdebılırsın bir se demezler sana, haber falan vermene gerek yok yani.
gençler bir şeyi unutuyosunuz ama başlangıç tarihin 29 haziran ise 24 ünden önce ülkeye giriş yapamazsın ( iş tarihinden max. 5 gün önce ülkeye giriş yapabilirsin dieye bir durum var watçılar için ) ona göre haberiniz olsun !!!
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
merhaba arkadaşlar 2009 ve 2010'da cedar point'te ride hostluk yaptım. bir sorunuz varsa özel mesaj atabilirsiniz. yardımcı olmaya çalışırım.
arkadaşlar 22 haziranda cedar pointe taxiyle gidicekler kimler*
21 haziranda cleveland dan gidecek 5-6 kısı varda 22 sınde su ana kadar duymadım
işin ne bu arada?
Tempus ve Ozursun abi tesekkurler her sey icin.. ama ben bileti 21ne aldim, baku-istanbul-new-york biletiyle TA-dan.. ama mektubda gelen kutusunda cevap hala yokya DC 2019 falan hakkaten duzgunse( yani 15 gec ya erken) onda batdim ben haci..
mrb arkadaslar bende cedardayım bu yaz food host olarak calısacagım ama sanırım ben herkesten erken gıdıyorum 15 mayıs ist-ny ordan aktarmalı olarak cleveland'a ucuyorum bu tarihlerde giden baska arkadaslar var mı?
teşekkürler hoşbulduk : )) ben bu sene hazırlıktaydım bölümüm ake (bilmeyenler için acayım amerıkan kulturu ve edebıyatı) ilk dönemi okuduktan sonra sıkıldım kpds'ye girdim ordan gecer not alınca 2. dönemi direkt atladım ve üsttende ders alma olmadıgı ıcın (ki olsada ben istemiyodum zaten) seneye direkt 1.sınıftan basslıcam o yuzden zaten su an bos oldgum ıcın hız vakıt kaybetmeden gideyim dedim : )) aynen tempus sanırım dediğin gbi olucak : ))
Anlattığına göre ing. en baya sağlam eğer kendine baya güveniosan şimdi food host sun orda seni famous daves yada perkins e verrlerse manager inle ilk konuşmanı sağlam yapmaya bak server lık alabilirsin almayya bak snn için çok ii olur hem ii para kazanırsan hemde çok eğlenirsin bnden sölemesi ....
iyi hoşda işte ingizce kağıt üzerinde sağlamda acık konusmak gerekirse speaking o kdr cok iyi değil gtmektekı amacımda speakingi geliştrmek ya ama kendımı anlatıcak kdr biliyorum dyelim ama bi kaç içinde alışacagımıda biliyorum : )) ha bide bu famous daves ve perkins ne ben onları ilk kez duydum : ) bakalım artık hayrlısı : )
http://www.facebook.com/group.php?gid=331262791411
işte grubumuz, gitmeden her milletten adamla tanısabılırsınız.
Şu anda 47 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 47 misafir)
Bookmarks