eda.. ,2 günde LA nin ne kadarını bitirebileceksin,çok merak ediyorum
ayrıca 668 euro fiyat LA için süper.detaylarını bilemeyeceğim ama. biz geçen sene 730 a almıştık...
bu arada reff,o şey normal.hangi havayolundan bakarsan bak tek yön fiyatı daha pahalı görünür. bu yüzden gidip dönmeyecekler bile dönüşü yakmayı göze alıp gidiş dönüş alırlar ki ucuza gelsin.ayrıca gidiş ve dönüşü farklı parkurlarda seçebilirsin. acentana bilet alırken söyle yeter. bazı havayolları parkur değişikliğine sonradan izin vermiyor(alitalia gibi).ben bu sene thy den aldım,izin veriliyormuş.
Konu quinzeo tarafından (30-04-2011 Saat 04:33 AM ) değiştirilmiştir.
[QUOTE=quinzeo;137905]eda.. ,2 günde LA nin ne kadarını bitirebileceksin,çok merak ediyorum
ayrıca 668 euro fiyat LA için süper.detaylarını bilemeyeceğim ama. biz geçen sene 730 a almıştık...
Amacım iki günde LA ı bitirmek değil zaten,tüm yaz SDda olucam LAnın kaçarı yokObsiyonlu bir bilet var, öğrenci bileti.Tarih değişikliği yapabiliyorum ceza ödemeden.o 730euro zaten.hangisini alıcağıma karar veremedim henüz.
Biraz da kendi planımdan bahsedeyim.Ben eylül başında bırakıyorum işi.Bırakmadan önce Calide gidilmedik yer bırakmayacağımı düşünüyorumordan direk Florida-Miami sonra Caribbean ya da Bahamas.ordan Chicago ve son olarak da NYC.25inde NYCdan dönüşüm.yaklaşık bir aylık bir tatil programım var yani
![]()
[QUOTE=eda..;138094]Valla ben 17 eylül'de bırakıyorum işi. Ekim'in 5'ine kadar falan tüm california'yı gezip, oradan washington'a geçmeyi düşünüyorum. Ondan sonra da 31 ekim'e kadar new york'a otobüs turlarıyla gitmek. ama forumdan okuduğum kadarıyla birçok arkadaş florida'yı da tur programlarına katmışlar. Acaba merak ediyorum, 5 ekim'de florida'dan yola çıksam, 26 ekim'e kadar geze geze new york'a gelebilir miyim, yani 21 gün yeter mi? Aslında seattle ve chicago'yu da çok görmek istiyorum ama güzergah olarak çok tersler. Neyse hele bir gidelim de program elbette netleşir =)
uçak biletimi aldım sonundaa.10 Haziranda LAdayım.Evet travel tavsiyesine hayır diyemem.730lugu aldım ya ben dönüşte 3gün de Romada kalıcam değişiklik olabilir muhtemelen,kafam rahat olsun en azından.Eylül başında bırakıyorum işi, 12gün Florida tarafı 3gün Chicago,10gün de NYC tarafı daha ne olsun
e bence de git artık, ben ilk gidişimde her yeri bitiricem neredeyse:P
[QUOTE=jesuscane;138103]Senin tarih sıkıntın yok galiba? benim eylül ortalarında okulum açılıyo iki hafta geç gidicem neredeyse,daha fazla gecikemem.ben şehir gezilerinde tura pek sıcak bakmıyorum.niagara falls falan olur da..tabi sen bilirsin![]()
hayırlı olsun biletin,en iyisini yapmışsın.kafan rahat olur,onca gezinin arasında bileti düşünmzesin en azından...cali içi ve çevre eyaletlerde her türlü tavsiye verebilirim...doğuyu bilemem ama
bu arada gerçekten merak ediyorum "her yeri" bitirebilecekmisin bakalım? yapabilirsen helal olsun...hele bide romayı falan görecem diyosan...
bana gelince,ben bu sefer travel planını gidince yapma taraftarıyım,her ne kadar kafamda taslaklar olsada...benim için öncelik baştan aşağı new england+nyc+kanada olacak bu sene...buraları bitireyim de,alın florida sizin olsun kardeşim![]()
tarih değişikliği benim yalan olmuştuo yüzden iyi ayarla derim.aradaki fiyat farkını gideceğin rotalarda tek tön bilet almak için kullanırsın
eğer iyi para kazanırsan,iyi de bir plan yaparsan cali yi bitirmek kolay iş.travel tavsiyesi istersen pm atabilirsin...ama diğer güzergah biraz zor gözüküyor,karayipler falan...işi daha erken bırakman gerekebilir belki
nyc ye bu yıl benim mutlaka gelmem lazım,yoksa 2 sene amerikada olup nyc görmeyen birisi olarak guinness e girecem vallasonra stajlar falan gelemeyiz,yalan olmasın
ama nezaman gelirim bilemiyorum...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks