merhaba arkadşlar 20-23 mayıs tarihleri arasında panama city de olmam gerekiyor. ucak bıletlerı hakkında bılgı verebılır mısınız ? hangi sitelerden ucuz bilet bulabılırım.. yardımlarınızı beklıyorum.
merhaba arkadşlar 20-23 mayıs tarihleri arasında panama city de olmam gerekiyor. ucak bıletlerı hakkında bılgı verebılır mısınız ? hangi sitelerden ucuz bilet bulabılırım.. yardımlarınızı beklıyorum.
teşekkurler..
expedia ekobilet gidi sitelere bakarsın. ayrıca forumun bilet formunuda doldurabilirsin
bugun şirketle görüştüm;
new yorkda eski bir watcının yardımıyla new yorkda bir turk restaurantında iş ayarlayacaklaırnı söylediler.. saatlik 6dolarmış haftada 35-40 saat ancak vergi ödemiyecekmişim.. Yiyecek ordansa ıyı gıbı geldi ne dersiniz.
Yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi sananlar, yapılanları yaptıklarıyla kıyaslayanlar kadar pişman olabilirler.
kacak iş yani öyLemi? Hocam yapma bence kacak caLısma okadar caLısma vizen iznin faLan var turist vizesiyLe gitsen anLarım ama bence saçma kaLdıki minimum ücret 7.25$ saatLik.. %10u vergi desen yine zarardasın 6 dolar az bence.. Söle şirketine adam gibi iş buLsunLar 6 dolar 35-40 saat resmen karın tokluğu demek.. New york ta bide geçim daha zor oLur.. Şahsi fikrim tabi sen biLirsin..
3 ay caliscaksin 2000$ kazancaksin ve buna ne yeme ne icme ne de konaklama dahil perisan olursun sirkete bak ya bu basit hesabi yapamiyolar mi yazik ya git kardesim paranla rezil olma iyi is bulsunlar bulamiyolarsa al parani seneye erkenden isini sec benim fikrimde bu
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
haklısınız bana şirketin dediği şu; ny da ararsan ikinci iş bulma şansın yüksek; şimdi pedicap yapmak istedigim ancak sakatlandıgım için , (pedicapın ds formuda self geliyormuş) , acaba pedicapin formu self olarak geçtiği için beni baska işe yollasa tekrar bu saatten sonra ds formu getirticek falan o mu sıkıntı..
eğer ikinci ,iş bulmak o kadar kolaysa ki sanmıyorum ny da bulup bu işi begenmezsem bırakırım diyorum.
Yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi sananlar, yapılanları yaptıklarıyla kıyaslayanlar kadar pişman olabilirler.
hocam galiba ilk gidişin senin için çok zor olabilir ikinci iş bulmak öyle basit birşey değil eğer illa ki gidecem diyorsan şirketten paranın yarısından çoğunu al hem bi türk restorantında çalışmak bence hiç güzel olmaz illlaki artıları olur sana ama amerikaya gitmenin pek bi manası kalmaz
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
hayır vize almadım mayısın 4unde vize ...
tmm işte vize alınca bir engel kalmayacak. herşey sende bitiyr bu durumda acaba orada iş bulur musun bulamaz mısın
evet sorusu yok galiba kimsenin
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
hastalanırsan sponsorunun anlaşmalı olduğu doktor(eğer varsa) muayene için 50 dolar civarı talep eder. diğer doktorlar muayene ücreti 250-500 dolar arası alırlar. ameliyat falan durumunda kendi cebinden ödersin.. amerikan sağlık sisteminin türkiyede sağlık sistemiyle uzaktan yakından bir alakası yok. amerikadaki çoğu çalışan amerikalının sağlık sigortası yok..
şirketlerin yaptığı sigortalar da sadece iş yerinde başına gelebilecek herhangi bir sağlık sorununu kapsıyor..
kısacası hastalanmamaya bak![]()
benim ucus saatleri ile problemim varmesela 14 aksama en gec NY olmam lazim ama ekobilette bakarken tarih yazmiyo.Yani istanbuldan ayrilirken saat ve tarih yazio ama NY a inecekken sadece saat yaziyo tarih yazmio
Saat farkini goz onune alirsak nasil hesaplamimiz gerekiyor gunu?
Birde transit vize durumu nedir? Ozellikle londra icin transit vize gerekyor diyorlar ve transit vize hangi durumlarda gerekli basimiza is cikmasin![]()
sabah ya da oglen cıkıyorsa ucak aktarma bıle olsa bır yerde 4*5 saat aynı gun abd ye ınersına
mesela londradan 14 unde saat 16.00 da cikiyor NY a varis 21.40 yaziyor sadece.Bu 21.40 varisin 15 i olma durumu soz konusu olabilir mi yani avrupa saatleri daha ileri,NY ta cikis gunumuzden daha ileri bir gunde olma durumumuz soz konusu mu?
wat sponsorunun yaptığı sigortayla bütün masrafların karşılandıysa helal olsun sponsoruna. çoğu amerikalının dahi sahip olamadığı bi sigorta yapmış sana...
ne yaptın hocam sen avrupa saati daha geri güneş ordada doğudan doğuyor
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks