Doğal alanları seçin, yaprak kullanın. Dereboyları da iyi seçim.![]()
Doğal alanları seçin, yaprak kullanın. Dereboyları da iyi seçim.![]()
yeni üye olan arkadaşların konu hakkında bilgilenmesi için güncel tutmak gerekir![]()
ıslak mendil mantıklı gibi, özellikle kızlar alkolsüz, genital bölge için özel olarak üretilen ıslak mendillerden kullanmak isteyebilirler.
bu ıslak mendil abd'de de kolayca bulabileceğimiz bir hede mi?
aynen yine hortLatmışLar konuyu![]()
o zaman öneriyi tekrardan paylaşıyoruz..en iyi öneri biyolojik saatini eve göre ayarlamak evde daha iyi olur duş alma imkanı açısından..dışarda ise arklı çözüm önerileri mevcut olup bnlardan alkolsüz ıslak mendil olanı ağır basmaktadır![]()
en önemli konulardan birisi buen son 2 sene önce msj yazmıştım sanırım bu konuya ben...konu hala güncel kalabilmiş way anasını
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
valla arka cebinde fln sürekli paket ıslak mendil taşiycan işte napalım![]()
ilk defa duyuyorum böyle birşey, kötü bir durum bi ke bi haftalığına evdeki tuvalet musluğu bozuldu da tuvalete başka yerlerde girmiştim![]()
arkadaşlar bir saniye şimdi klozetlerde su var değil mi? yani klozetlerde otuduğumuz yerden açtığımız su var değil mi?
Yok kardeşim o su.Bu problemi çözmeye çalışıyoruz işte![]()
""Let the game begin""
yau her yerde yok değildir bence mutlaka lüks otellerde restaurantlarda filan vardır ya![]()
amerikaya gideces büyük heyecan içindeyis.yeni bir iş yeni bir çevre.yabancı bi yer vs.bütün bunları unuttunuz taharet musluğuna mı taktınısisterse Tuvalet denilen şey olmasın yine giderim
bi de domus eti mevzusu çıktı.burdan et götürcek millet nerdeyse helal olsun die
![]()
bu taharet muslugu ile ilgili yazilanlar gercekten cok orjinaldiGenelde islak mendil goturerek halledin diolar
Olmazsa burda 2 paket gotursek yeter herhalde
))
Gene mi hortladı bu başlık?Raad olun ya. Dere tepe, dağ çayır, ot, bayır, yaprak dolu. Halledersiniz bir şekilde.
bi arkadaş su tabancası yazmış fena fikir değil![]()
ıslak mendil en iyi çözüm gibi duruyor. yada direk banyo![]()
bi ara manager git kontrol et dedi bathroomu every 20 dk //gittim kontrole bi zenci dayimiz elinde tuvalet kagidi geziyordu disarda nyapcagini merak ettim/ lavaboda tvlet kagidini islattiktan sonra tekrr tuvalette girdikurusu acitiyomus
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
full ıslak mendil ozman
orda pahaliymis burdan goturmek lazim![]()
yau yuh ya.. poff... uğraşıcaz... canım sıkıldı resmen![]()
Turkiyeden ucaga binmeden once ayni gun ya da gece neyse amazon nokta koma girip kalacak yerin yada calisilacak yerin adresine teslim edilecek sekilde siparis verildigi takdirde geldikten iki uc gun icinde elinize ulasmis olur. Ben geldikten sonra verdim siparisi 5 gunu buldu gelmesi. Super bi olay..!
Amazon.com: Toilet seat Bidet BB 1000: Home Improvement
Bu aleti ben aldim iki bucuk aydir kullaniyorum. Turkiyeye gittigimde de kesinlikle ariycam.. Montaji inanilmaz kolay. Tazyigini de kendin ayarlayabiliyosun. Inatci kirler icin hani malum..![]()
hahahahah ıslak mendılsız dısarı cıkmıyorum![]()
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks