hadi iyi cevirdin![]()
hadi iyi cevirdin![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ya bir sorum olacak sirket 8 kisilik yer ayarlıyacaz fln diyor ama biz daha az kisi kalmaktan yanayız bunu buradan halledebilirmiyiz mesela 4-5 fln cok fiyat farkı odermişyiz acaba?
Arkadaşlar merhaba. Bu yaz Virginia Beach'te Diary Queen'de çalışacağım. Kız arkadaşımla birlikte geleceğiz ve sadece ikimiz bir evde kalmak istiyoruz. Bunun maliyeti yaklaşık olarak ne kadar olur? Bilgisi olanlar cevap verebilirse çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben de bu yaz Williamsburg, VA da olacağım. IHOP #2027 restorantında çalışacağım işim falan belli, vizemi aldım fakat konaklama hakkında zır cahil bir vaziyetteyim. Birlikte kalacak ev arkadaşı arıyorum. Çalıştığım yere yakın olmasını istiyorum hem ulaşım hakkında bir bilgim yok hem de masraflar açısından ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur. Çalışacağım yeri büyük ihtimal giden arkadaşlar biliyodur fakat adresinide yazayım 747 East Rochambeau Drive Williamsburg, VA 23188. Bu bölgeye yakın bir yerlerde kalıpta beni de kiraya ortak ederseniz sevinirim. Bu arada 11-13 haziran arası gidiyorum.
Konu PromiscousBoy tarafından (01-05-2011 Saat 05:19 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
şirketten konaklama yapabilceğim yerlerin isimleri adreslerini içeren bi belge geldi/ 10.caddede işyerim ona yakın(10-15 dk.yürüme mesafesinde olabilir) ve ücret olarak haftada 80-100 dolar civarı bir yer olsun istiyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ??
--cerca del mar motel --blue marlin motel --belvedere motel
--ocean cove motel --beach carousel motel --castle motel
--seagull motel --sundial motel --la coquille motel
--ocean palms motel --sea mist motel --sea shell motel
--super 8 motel --victorian inn & cottages --golden sands motel
--cutty sark historic cottages
aynısı banada geldi http://student.unitedtowers.com/file...%20Options.pdf
bunlar geçici değil mi? önceden kalan varsa yardım bekliyorum
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks