ben beache gitmiyorum ya kings dominiona gidiyorum ama buluruz artık teşekkür ederim her şey için
Wisconsin dells'e gidiyorum, ipad 2 ve yetişirsem iphone 5 alacağım nerden almamı öneririrsiniz ? Chicagoda apple store vardır büyük ihtimalle bu thunderstorm netten sipariş vermemi söylüyodu banaöyle mi yapak thunder
![]()
selam ya arkadaşlar benim bir sorum olacak bir telefon bayisine sordum bu iphone yok hiç almaya gerek yok dışardan falan burda sorun çıkarıyormuş sonra pişman olursun falan birşeyler dedi ne kadar doğru amerikadan alıpta burda kullanan ne kadar memnun
arkadaşlar iphone 5te 12.6 mp kamera olacağını 1080p full HD kayıt yapacağını okudum sizce doğru olabilir mi, olursa müthiş olur sanki![]()
Bence Uydurma yani tam 12.6 olacağını nerden biliyorlar ama kamerasının 4 den iyi olacagi kesin
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ben de pek inanmadım ama bir kaç yerde okuyunca olabilir mi diye düşündüm tahminimce hepsi bir yerden gördü paylaştı böylece spekülasyon oluştubence de kamerası 4ten daha iyi olur tabi çıkarsa, çıkmayacak diyenlerin sayısı da bir hayli fazla
çoğu dedikodu iphone 5in WWDC'de açıklanmayacağını söylüyor, sanırım yanılıyorlar..
YouTube - ‪iPhone 5 Steve Jobs preparing his Conference Presse‬‏
iyi de olsaymıss 4 candır 4![]()
peki iphone 4 16 gb suanda amerıkada contratsız store fıyatı nedır bılen varmı
tax eyalete goremı degısıyor ortalama 50$ varmıdır bırde anlamadıgım adam ebayda 499 acılmamıs kapalı satıyor
bu iphone daki unlock durumu canimi sikiyor ordan alipta kullamazsak diye? Acaba iphone 4 te hangi surumlerin unlock u mevcut?
bende internetten bazı bilgiler bulabildim buyrun sizde inceleyin
iPhone 5 zellikleri » Apple Yardm Merkezi - apleyardim.net | Apple rnleri, Iphone, Mac, Ipad, iphone 3G, Iphone unlock, iPhone tamir, iPhone 5
@cholera arkadaşım Apple gibi ''tasarım harikası''ndan bahsediyoruz sence öyle bir iphone5 üretirler mi?Apple tarzı değil bir kere. bir ikincisi şu unlock olayı,eğer imkanınız olursa gidin kanada'dan alın arkadaşlar kafanız rahat olsun ordaki iphone lar simfree
ve benimde merak ettiğim bir şey bilen arkadaşlar varsa eğer yazarlarsa sevinirim,
amerikadayken kanada dan internet üzerinden sipariş versek oluyor mu ya da nasıl oluyor? belki gitmeye bile gerek yokturya da en kötü amerikada kanada malı almak
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks