İyi günler arkadaslar daha önceden gitmiş ve 2. iş bulmuş arkadaslar bunun nasıl oldugunu sölüyebilirleri yani bi dükkana gidip iş istiyorum mu diyosunuz tam olarak nasıl oluyor?
İyi günler arkadaslar daha önceden gitmiş ve 2. iş bulmuş arkadaslar bunun nasıl oldugunu sölüyebilirleri yani bi dükkana gidip iş istiyorum mu diyosunuz tam olarak nasıl oluyor?
Genelde outlet veya McDonalds gibi yerlerin camlarında yazıyor bizimle calışmak ister misiniz diye.
Onun dışında Walmart gibi büyük marketlere resmi internet siteleri üzerinden form doldurarakta başvurabilirsin.
Aynı buradaki gibi eleman aranıyor yazısını gördugun yere dalıyorsun, merhaba merhaba iş ilanı için gelmiştim tabi doldur bu formu. biz sizi arıycaz falan"help needed" gibi bişey yazıyordu sanırım eleman arayanların camlarında. bunun için gerekli olan bir kaç şey var tabii ki,
Social Security Card'ının çıkmış olması gerek bir de esas olarak ilk işvereninin "buradan başka bir yerde çalışamaz" gibi bir beklentisi olmaması lazım. Benim çalıştığım iş kabul etmiyordu mesela 2. bir işte çalışmayı. kendisi yeteri kadar overtime imkanı sağlıyordu zaten.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
teşekküerler overtime olursa daha iyi olur tabikide![]()
İçeriye girip uygun iş pozisyonu var mı diye sorabilirsiniz. Restaurant ise manager ya da supervisorile görüşmek istediğinizi söyleyin. Neden derse iş için dersiniz. 'Now Hiring' yazan yerlerde şansınızı deneyin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bazı yerler internet üzerinden form doldurulmasını istiyor,bazıları camlara ilan asıyor.biraz da şansına bağlı.ben pizzacıda iş bulmuştum mesela.adam yabancı olduğumu biliyordu,kendi işime 1 hafta geç başlayacağım dediğimde bana iş teklif etti.tek sorduğu soru vizemin çalışma izni verip vermediği idi.birazcık ta bulunduğun bölgedeki iş gücü yoğunluğuna göre değişiyor.bence gittiğin zaman bir an önce benzinci,market ne varsa başvur derim.şansın açık olsun
![]()
Ben daha önce Amerika'da bulunmadım ama mailleşerek ikinci iş için görüşme yaptım.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
bizde çamaşırhaneye asıyorlardı ilanları ve çekinme gir bi dükkana manegerle görüşmek istediğini söyle yada direk işciye ihtiyacınız var mı diye sor
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ada olunca kimsenin doğru düzgün evi yok büyük bi çamaşırhane vardı butun herkes orda yıkıyordu sol tarafdaki panado asılı duruyor ama tam gözükmemiş bu arada atmler böyle bişey heryerde var
Uploaded with ImageShack.us
Konu matador_36 tarafından (28-04-2011 Saat 12:07 AM ) değiştirilmiştir.
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ozamn şimdiden başlamak lazım görüşmelere.
J1 Jobs bu siteden bakan oldumu daha önce ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks