beyler expedia'da ic ucuslara bakarken "Expedia Bargain Fare" expedia pazarlik tarifesi diye bisey gordum diger biletlere gore daha ucuz fakat havayolu sirketi adi yok sizce bunun mantigi ne olabilir.bi sakincasi var midir?
Bende birsey sorucam expediadan bilet alıcazda ailemin kredi kartıyla alıcam hava alanında sorun yasarmıyım? bilet adı olarak kendiminkini girdikten sonra
valla thy soruyomus bana anadolu jet sormustu kımın kredı kartı gıbısınden ama fazlada bır zorluk cıkarmamıslardı...ama bazende sormuyolarmıs bende baskasının kredı kartı ıle almayı dusunuyorum nufus fotokopısını alıcam o sahsın ve bıde arkasına ımza attırırım bı sorun olmaz maksat onlem almak..
bu expedia da bilet değişikliği nasıl oluyor. ne kadar kesinti yapılıyor.
internetten uçak bileti alarak giden var mı ya benim şirketimde internetteki biletlere güvenme filan dediler ama bi sıkıntı olmaz gibi geliyo internet biletiyle giden arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar sürekli uçakların rötar durumunu filan nerden kontrol ederiz bunlar hakkında bilgi verse güzel olur...
orbitz ve expedia arasında 10 dolar fark var bileti orbitz den alsam adresime uçak bileti gelmeyecek sadece bilgisayar ortamında biletim olacak sizce bu riskli değil mi bide site amerikan sitesi?
ben hel-ist-ada alacagim ve donsu icinde ank-ist-hel alacagim.
orbitz baktim ama orda amerikan kredi karti istediklerini okudum sonra expedia buldum ayni fiyat ayni ucus ve bunlar kabul etigini okudum baska bi yazida uluslar arasi kredi kartini.
ben toplamda gitgele 1200kusuru dolar ödeyecegim.THY ucuslari hepside!
lakin benim merak ettigim bu fiyat icinde vergiler dahil olarak valiz ucretide varmi ? yani cheak in sirasinda fazladan bir ucret odeme durumum söz konusumu !?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
arkadaslarr expedia dan bileti kredi kartı değil de banka kartıyla alabilir miyim? bir sorun olur mu? banka hesabımdaki parayla alacağım yani.
sorun olmaz kartin visa ya da mastercard dir muhtemelen. sorun cikmaz ben aldim daha once..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
banka hesap kartıyla alamadım bileti... internetten sanal kredi kartı oluşturarak alınabileceğini müşteri temsilcisi söyledi.
kartin internet islemlerine kapalidir bunu actirabilirsin bankaya giderek ya da bankani arayarak. ben farkli bankalarin kartlarini kullanarak aldim .. kredi karti , banka karti ayrimi yok zaten genelde.. visa master card olarak geldigi icin ikisi de visanin ve master card in gecerli oldugu heryerde kullanabilirsin demektir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Garanti ParaCard (Maestro), YapıKredi Play Kart (Visa) banka hesap kartlarıyla alamadım bileti travelocity den. müşteri temsilcileriyle konuştum ve internetten banka hesap kartıyla alışverişin mümkün olmadığını söylediler ki zaten konuşmadan önce de bu kartlardan ödeme yapmayı denememe rağmen çekim yapılamadı. sonunda garanti internet bankacılığından sanal kart açtırıp ödemeyi yaptım. hesaptaki parayı o sanal karta aktararak o para kadar limit olan bir kredi kartı sahibi oluyorsunuz ve işlemi gerçekleştirdikten sonra da kalan parayı hesaba geri gönderebiliyorsunuz. Bilmiyorum belki senin aldığın site değişikti ya da eskiden sistem öyleydi ama dün ve bugün yaşayıp tecrübe ettiklerim bunlar ozgursum...
travelocity den bileti aldım ben. Yalnız uçağa binmeden önce ve binerken falan yapmam gereken başka işlem var mı bi söyleyebilir misiniz? ilk kez uçağa bineceğim o yüzden detaylı anlatırsanız sevinirim. Online Check in kodu mudur önemli olan şey?
Arkadaslar expedia dan bilet alirken roundtrip olarak aliyoruz ya biletleri geri donus biletini farkli sehirden almamiz mumkun mu?Buradan istanbul Chicago donuste ise New York Istanbul olmasini istiyoruz.Konu hakkinda bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum!
bu sitelere üye olduğumuz taktirde benim adıma kesilecek bir bilete başkası ödeme yapabilirmi,taksit seçeneği varmı(kac taksit oluyor)? TL hesabım var sadece, site dolarla ödeme istiyor,bunu kartımla gerçekleştirebiliyormuyum?
arkadaşlar expedia üzerinden new york -anchorage uçak bileti aldım sadece gidiş 240$ fakat traveler ismini bir harfle yanlış girmişim sorun olur mu acaba? soy ismimi akgül yerine akgüel girmişim
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
sorun tam olarak bu değildi benim soy ismim AKGUL ancak ben traveler kısmına soy ismimi AKGUEL olarak yazmışım e harfi fazla yani
2 gun once chi-new york bilet aldim sonra mail geldi mailde
Travel Confirmation
Thank you for booking your trip with Expedia. This email is your receipt for the travel item(s) you just booked; a complete itinerary that includes all applicable ticket numbers, reservation IDs,etc. will follow in the next 4 days.
Remember that you can always view your itinerary online for the most up-to-date information. Our interactive demo can show you how easy it is to get information about your itinerary.
yaziyor ne yapmam gerektiginde tam anlamadim cunku expedia hesabima girip baktigimda soyle bi yazi var
The status of this flight has changed from Purchased to Booked.
satin almadan rezarvasyona dondu olarak anladim ben bunu onun altindada havayolu sirketi biletinizi kabul etti bilet numarasi falan filan yaziyor bisey yapmam gerekiyor mu
Merhabalar. Ben expedia uzerinden 29 Agustos tarihine bilet almistim, Ankara-Duseldorf(THY), Duseldorf-JFK(AA) aktarmali. Ancak dun American Airlines'in resmi sitesinde Irene kasirgasindan dolayi 25-30 Agustos arasindaki ucuslarin iptal edilebilecegi ve hemen iletisime gecmemiz gerektigi yazilmis. Dun kendilerini aradigimda ucusumda bir iptal olmadigini soylediler, fakat ben yine de garanti olsun diye 30 Agustos'a kaydirmak istedigimde bunun mumkun olamayacagini cunku Turkiyeden aktarmali ucakla geldigimi soylediler. Bugun THY e sordugumda onlar da benzer bir cevap vererek imkani olmadigini belirttiler. Bu durumda ben ucusumu nasil degistirebilirim? Expedia yi ararsam Dus-JFK ucusumu ucretsiz degistirirler mi? Yoksa ekstra ucret mi odemem gerekir? Tesekkurler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks