dün saat 11 deydi görüşmem.gerçekden kolay sorular sordu 10 numaradaki şahıs...nereye gidiceğimi ne iş yapıcağımı sordu ?ben lifeguard diyince havuzda tehlikede birini görürsen ne yaparsın dedi ? bide insan kaçakçılığla ilgili broşörü okudunmu diye sordu ? sonra ups ye gönderdiler..
arkadaşımda name check e takıldı..sanırım soyismi çok kullanılan kişiler genelde name checke kalıyor çünkü şirkette demişti arkadaşa sen name check e kalabilirsin demişti.neseki hazırlıklıydı o yüzden fazla şaşırmadı.
bende sondaki bayanla konusma yapan sanslılardanım nereye gidiceğiğmi nerde okudugumu sordu bide bölümüm makina muh. notlara bakarken hmm iyi bolüm tebrikler falan dedi sonuchave a nice trip görüşmeye gitmeyen arkadaslarada bol şanss
Ben de aldım vizeyi bu cuma... biraz kilolu kel adam vardı onla yaptım görüşmeyi adam ben konuşmaya başlarken onaylamaya başladı zaten gerçi konuştum da denemez
okulumu söyledi evet dedim bölümümü sordu söyledim müzik severmisin dedi evet dedim sonra en sevdigin müzik grubu ne dedi söyledim sonra belgeyi sordu okudum dedim vizeni onayladım dedi bende tşekkkür edip ups in yolunu tuttum
Vize görüşmesine girecek arkadaşlara ne kadarda heyecan yapmayın desem yapacaklar ki normal ama şunu söyleyebilirim rahat görünmeye çalışın güler yüzlü olun cok rahat alırsınız arkadaşlar
![]()
Selam arkadaşlar...cidden kasıcak hiçbişe yok..bana da yüzüme bakıp verdi desem yeri...Once nereye gidecegimi sonra ne iş yapıcagımı sordu direk ups fişi verdi..vize elime ulaştı tarih cok şaşırttı beni..15 Nisanda başlamış vizem 1 Ekime kadar..vizesi eline geçen arkadaşların vize tarihi nasıl aynı mı acaba?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks