Arkadaşlar bugun sabah 9.15 gorusmem vardı uzun uzadıya anlatmıcam.İçeri girdikten sonra ki kısmı anlatıcam.Sıra numaramı alıp gorusme yerlerıne yakın bı yerde oturdum benden oncekı gorusmelerı duymam ne soracagı hakkında bılgım olsun dıe.Neredeyse herkes vızesını aldı red yıyen bı kısıydı onada 4 defa bolumunu sordu anlamadı sonra Turkce sordu ve sonrasında red.Ben görüşmemi japon olanla yaptım ona gırenler gayet rahat adam cok guzel konusuo acık ve yavas sıramı beklerken onda olur ıns dıordum baktım bnm numara onda yandı gorusme aynen soyle;

slmlastık work and travel degıl mı dedı evt dedım.okulumu sordu,sınıfımı,ortalamamı orda nereye gıdecegımı ne ıs yapacagımı babamın ısını sordu ve gorusme bıttı.Have a nice day dıe ugurladı benı.

Arkadaslar sunu soyleyeyım vıze gorusmesınden bnm katar heycan yapan kımse yoktur.Ama ınanın hepsı gereksızmı gırdım 30 sanıye konustum.sordukları soruya hıc beklemeden serı bı cvp verdım.sızın de cvplarınız hazır olsun orda dusunmeyın.Ds ın gelınce belgenı ve pasaportunu gonder verelım dedı.
Böylelikle buyuk sıkıntı sona erdi.Heycan yapılacak bıse yok orda sakın panık yapmayın panık yapanlarda oldu.bi tane genc bı bayan vardı 3. numarada o cok soru soruor ve bıraz hızlı konusuor gıbı geldı.Bnm gıbı sızde japona dusersenız sanslısınız adam guleryuzlu gayette guzel konusuo.

Girecel arkadaslara basarılar...