Valla polisin dediği oydu ne kadar doğru bilemicem. Üstelik kendim öğrenme şansım da yok çünkü alırken param vardı 10 senelik aldım. 4 seneyle aynı paraydı, baktım seneliğe vurunca çok daha ucuza geliyo, bastım parayı aldım 10 senelik![]()
Valla polisin dediği oydu ne kadar doğru bilemicem. Üstelik kendim öğrenme şansım da yok çünkü alırken param vardı 10 senelik aldım. 4 seneyle aynı paraydı, baktım seneliğe vurunca çok daha ucuza geliyo, bastım parayı aldım 10 senelik![]()
Zenginlikten değil, para biriktiriyodum bi süredir. En azından adam gibi bi yere gitsin dedim![]()
15 eylül, saat 7:45 vize randevum var![]()
arkadaşlar bende 28 nisan da gidecğim vize grşmesine.ds formum gelmiş nihayet:9 umarım hepimz alırız vizeyi srun yaşanmadan.ayrıca alaskaya gideceğim o yüzden uçak biletini seattla kestim.seattle dan alaska ya feribot varmı?daha önce gideniniz olmuşsa bilgi verirseniz çok iyi olur.teşkkürler
15 nisan saat 11 de vize randevüm var ama ilk dönem erasmusla çek cumhuriyetine gittim notlarım hala işlenmedi o yüzden transkriptde 7.dönem notlarım gözükmüyor.inş sorun olmadan vize alabilirim ortalamam 2.89
15nisan.. heyecan dorukta benim için (=
o heyecan vize mülakatı için gireceginiz salondan itibaren yok olacak![]()
hepinizin şansı bahtı acık oLsun![]()
offff stres heycn hepsi bi aradaa yrn büyükkkkkkkk günn şans dileyinn arkadşlaaaar![]()
Ben de yarın gidiyorum görüşmeye 11.00deHepimiz alırız inş şu vizeyi
![]()
benim de yarın sabah 7.30'da.biraz erken olması canımı sıkmıyor değil.. bir de belgelerin sıralaması nasıl olmalıydı?
Konu kedi tarafından (14-04-2011 Saat 05:50 PM ) değiştirilmiştir.
inan bana bu yazdığın mesaja vizeden sonra güleceksin. cidden hiçbişeyin önemi yok 1 gram heyecan gerektirecek bi mevzu yok istersen belgeleri çok karmaşık yok farketmez onlar düzeltir rahat ol biraz vize alıyorsunda köle değilsin onlara ters giden bişey olursa söylerler sende düzeltirsin. saatin erken olması güzel aslında hemen alıp gidiyorsun günün bölünmüyor ancak anadolu yakasında oturuyorsan ve 7.30 vize görüşmesine gidiyorsan şu yönden lanet edebilirsin 1 dk sürüyor görüşme o kadar yolda geçen zamana lanet edersin.
allah hepimizin yardımcısı olsun.yarın buyuk bi yuk kalkar inş
bitti valla aldık vizeyiiiiama bnmki deişiktiii 12 numaralı gişedeki olsnn diosum 11deki oldm ama adam okdr iidikii heycn yapmaya gerk yokmş bana ztn belgelerme bkrk okulumu bölümümü söledi bende yes dedm sadecee ve snra hangii sporu yapıosn dedi bölümüm akademi olduğu için bendeee basktbol dedmm favori basktçimi sordu fln snraa onun hakkındaa knuştu glştk
snra nereyee gidiceksn dedi ne yapacaksn dedi sonra orda basket oynıcanmı dedi veee alışveriiş yapıcn dmi dedi güldü
) snraa kitpçıği göstererk okudunmu dedi evet dedim snraaa iyi tatiller dedi ups a gittimm
)) aldım herlde yaa korktuğuma değdimi bilmiorm ama heycnm çoktuu
![]()
hadi gozunaydin darisi bize![]()
Diyoruz çok basit diye ama![]()
darısı başımıza bakalım. Gerçi forumdakiler iyice gevşetti bizi vize olayında. Bu gazla konsolosluğa girip hey koçum, bak hele buraya, benim vizeyi ver de alıp gidiyim işimiz gücümüz var diycek hale geldik :P
Aldım ben de vizeyi bugün,bende sorun çıkmadı..Ancak erkek arkadaşıma pembe kağıt verdiler DS-2019 ve SEVIS faturasıyla birlikte.Name check'e takılmıştır dedi danışmanımız.Ne kadar sürer sizce bu soruşturma?Bugün başka takılan var mıydı?
Konu kedi tarafından (15-04-2011 Saat 10:55 PM ) değiştirilmiştir.
bnm parmk izi sorun oldu yaa baya tekrar ettm)ya gerçktn bytlck bişi deil ama 11 numaralı gişedeki adam okdr ii olmasydııı benn karıştırırdm herşeii imkanınız varsa 11 ve 12yeee dnk gelnn süperrlerr
herkese teşekkür ederimm herkesee iii watLaarr
![]()
ben de bugün vize görüşmemi yaptımmülakat 2 dk sürmedi bile sanırım. en sondaki bayanla görüştüm, gayet rahat bir konuşma oldu
2. kez amerikan vizesi aldım
darısı başınıza![]()
ben de en sondaki bayanla yaptım görüşmeyi.çok tatlı bir hatundu,gideceğim yeri epey övdü,heyecan yapmama dahi gerek kalmadı![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks