Work and Travel
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Uçak Bİleti alamayanlar. --->

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı axiboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda arkadaşlar nisan sonu mayıs başı gibi kampanyalar oluyor demiş.. görüşme 22sinde.. bekliycez mecbur 22sne kadar..
    benimde görüşme 21 inde. aslında rezervasyon yaptırıp sonra da o rezervasyonun süresini gittiği yere kadar uzattırmak gerek.. daha önce bu şekilde ucuz bir bileti 20 gün kadar tutmuşmuş. ve vizem geldiğinde rezervasyonu yenileyip öyle almam gerekiyordu çunku suresi dolmustu ve yenilediğimde çok az bir miktar daha fark oldu ve bileti almıştım. umarım bu sefer düşeş bilet denk getiririm. tüm dünya uçak biletlerini satan bir acentada çalışıyorum. bakalım ne olucak. bilet departmanındaki arkadaşlar yardımcı olurlarsa guzel biletler bulabileceğimi düşünüyorum
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde görüşme 21 inde. aslında rezervasyon yaptırıp sonra da o rezervasyonun süresini gittiği yere kadar uzattırmak gerek.. daha önce bu şekilde ucuz bir bileti 20 gün kadar tutmuşmuş. ve vizem geldiğinde rezervasyonu yenileyip öyle almam gerekiyordu çunku suresi dolmustu ve yenilediğimde çok az bir miktar daha fark oldu ve bileti almıştım. umarım bu sefer düşeş bilet denk getiririm. tüm dünya uçak biletlerini satan bir acentada çalışıyorum. bakalım ne olucak. bilet departmanındaki arkadaşlar yardımcı olurlarsa guzel biletler bulabileceğimi düşünüyorum

bize de bul hayırına.. en büyük sorun o valla şimdiden

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)