alitalia olmadımı direk 100-150euro atıyor fiyatlar alitaliayı tercih edecegiz bizde sanırım orbitzden yarın
alitalia olmadımı direk 100-150euro atıyor fiyatlar alitaliayı tercih edecegiz bizde sanırım orbitzden yarın
iberia hava yolu sırketı thy den daha pahalı vay arkadas yaaaa![]()
kredı kartım hıc yok zaten kredı kartı ılede alırsamda ucak bıletını ne yapmam gerektıgınıde bılmıyorum...forumda bı yerde arkadas kredı kartı sahıbının nufus cuzdanı fotokopısını fılan al demıstı sanırım bende bu sekılde yapabılırım..emın egılım ...
ben sorun çıkıcağını sanmıyorum ama başkasının kartıyla alırsan bence havayolunun müşteri hizmetlerinden durumu öğren... Arkadaşa yurtiçi THY'den benim kartımla bilet almıştık, havaalanında sorun yaratmışlar bundan 1.5 sene önce..
su konuya bir daha yazayim benim arkadasim da ayni durumda expedia dan turkiyeye donmek icin bilet aldi baskasinin kredi kartiyla birileri ona o kredi karti olmadan binemezsin demis turkiyeden o da thy i aradi thy de bizden almamissiniz odeme bilgilerine ulasamiyoruz biz sadece yolcu ismini gorebiliyoruz gibi bir cevap vermisler.. sonuc olarak kredi karti yok nufus cuzdani fotokopisi filan goturmedi cok rahat birsekilde ucaga bindi turkiyeye dondu hatta amerikaya geri bile geldigectigimiz senelerde bu forumda onlarca kisi baskasinin kredi kartiyla expediadan bilet aldi ve o kredi kartini ucaga binerken gostermedi biri de ben oluyorum arkadaslar.. ama sizin iciniz rahat etmicekse kimlik fotokoposi almaniz zor olmaz heralde..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ben de başkasının kredi kartı ile bilet alanlardanım. Lufthansa böyle bir soru sorar mı bilmem check in'de ama ben yanıma o kredi kartının arkalı önlü fotokopisi ile kimliğin arkalı önlü fotokopisini A4e alıp kart sahibine imzalatıcam.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks