Work and Travel
Toplam 68 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: "amadeus"bir wat hikayesi williamsburg virginia

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    warmı amerikaLı hatunu tavLayabiLecek kadar diLin.. Bizim arkadasLar kaLkışmıştıda yaptığı espiriLeri biLe anLamıyorLardı kız amerikadaki bi talk showda geçen olaylardan bahsetmiş kendi kendine güLmüş bizimkiLer maL maL bakmıs tabi USA lı tawLamak için hem diLinin cok iyi oLması Lazım hemde onun biLdiği seyLer hakkında biLgin oLması Lazım.. (Gece kuLüpLerinde tawLananLar hariç )
    Benim ilk gidişimde, 10. günde Amerikalı bir kızla datinge başlamıştık:P Tanışmamızın 3. günüydü

Bu arada beyler, neden bu kadar wat'ı beyaz kadınlarla ilişkiler kurma olayları olarak görüyorsunuz yahu. Hiç kimseden gidelim, arkadaşlıklar kuralım, beraber gezelim, tozalım tarzı şeyler duymuyoruz. Eğlence anlayışımız o kadar sığ mı bizim, sadece cinsellik olunca mı bu wat amacına ulaşıyor Lütfen biraz sağ duyu...

ps: Yanlış anlamayın, kimseyi herhangi bir şeyle itham etmiyorum ama maalesef Amerika'da gördüğümüz arkadaşların çoğunun durumundan sonra küçük bir kasabadaysınız, millet inanın ön yargı oluşturuyor Türklere karşı... Onca adam gördüm, resmen birliktelikler yaşamaya gelmiş Madem o kadar meraklıydın, 5000 lira dökeceğine, bütün yaz bent deresine giderdin arkadaş
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ilk gidişimde, 10. günde Amerikalı bir kızla datinge başlamıştık:P Tanışmamızın 3. günüydü

Bu arada beyler, neden bu kadar wat'ı beyaz kadınlarla ilişkiler kurma olayları olarak görüyorsunuz yahu. Hiç kimseden gidelim, arkadaşlıklar kuralım, beraber gezelim, tozalım tarzı şeyler duymuyoruz. Eğlence anlayışımız o kadar sığ mı bizim, sadece cinsellik olunca mı bu wat amacına ulaşıyor Lütfen biraz sağ duyu...

ps: Yanlış anlamayın, kimseyi herhangi bir şeyle itham etmiyorum ama maalesef Amerika'da gördüğümüz arkadaşların çoğunun durumundan sonra küçük bir kasabadaysınız, millet inanın ön yargı oluşturuyor Türklere karşı... Onca adam gördüm, resmen birliktelikler yaşamaya gelmiş Madem o kadar meraklıydın, 5000 lira dökeceğine, bütün yaz bent deresine giderdin arkadaş
    arkadaş güzel yere parmak basmış

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)