2 sene var daha malesef.2yim şimdi.4'e başlar başlamaz ne gerekiyorsa yapıcam bu ukraynada MBA için.
2 sene var daha malesef.2yim şimdi.4'e başlar başlamaz ne gerekiyorsa yapıcam bu ukraynada MBA için.
""Let the game begin""
ne 4e başlar başlamazı yaa =) bitirdin mi okulunu yaza girdin mi başlarsın işte =)) Amerika değilki bu =)) Hele bide bi şirkete başvurursan 10 günde hallolur herşey =)) Buraya vizesiz gel farketmez =)) Gümrükte 100 dolar koyarsın pasaportun arasına vize mize bakmazlar pasaportunda =))) Ama 2 sene sonra ben burda çalışmaya başlamazsam kievde olmucam galiba =) Hele bi rusçayı çözelimde =) Çok zor dil yaa =))
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Halledicem ya kafaya koydum... Şimdilik konuşuorm yetecek kadar ama. İngilizcem gibi iyi olsun istiyorum rusçada... böyle altyazısız film izleyeyim. insanları iki defa tekrar ettirmeyim filan =) Ve rusça çok zengin bi dil birsürü eşanlamlı kelime var... bide daha ilk ingilizce öğrenirken iki konu öğrenenlerin baş belasıdır =) irregular verbs bide articles =))) gelsinler rusçayada göriimyüzde 90 verbler irregular aslında bütün rusça dili irregular amk =)
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks