Rustan şaşmayın abi.(Sadece tecrübeyle sabitlenmiş bi tavsiye)![]()
""Let the game begin""
Bir Amerikalıyı tavladım zaten geçen ay. Ekim'de New York'ta görüşeceğiz. Bir gece bende kaldı Edirne'deBilenler var mıdır bilmiyorum ama çok güzel uluslararası ilişkiler kurabileceğiniz, kültürel deneyim paylaşabileceğiniz bir site var. İlişki derken, dating sitesi değil tabi
Konuk ağırlama sitesi. Tabi dilime de çok güveniyorum ayıptır söylemesi.
""Let the game begin""
nası bı sıteymıs bu bole yawww ben tr de kalacak yer bulamazken elın abd lısı gelıyo teyyyyyyyy bılmem kac satlık yerden ne guzel beles kalıyosu sıteyı pm den verde bende rusyaya fılann gıttıgımde lazım olar belkı
edit: cevap şakkadanak geldı![]()
Adam biliyor. Bu site ile bir çok deneyim edindim. Polonyalıdan, Kanadalıya, İspanyoldan, Amerikalıya, Fransızdan, Almanyalıya, Sırptan, Hırvata, bir çok ülkeden 20den fazla insanı ağırladım. Bisikletliler, Otostopçular, Dünyanın bir ucundan öbür ucuna yürüyenler. Neler neler![]()
Ha bir de posta kartı merakı olanlar varsa:
Postcards connecting the world tam size göre. Dünyanın dört bir yanından hiç tanımadığınız insanlar posta kartı atıyor. Ayrıca siz de sistemin size rastgele vereceği kişilere posta kartı atıyorsunuz.
bu posta muhabbetını ben teyyyyyyy lısedeyken yapmıstım (: gercı ozaman okulda ne ogrendıysek oydu yınede elımde sozlukle dolasmayıda ozlemısım yaaa(bu arada anadolu lısesı okumustum burdakı bılgıler nekadar ıyıyse ıste
)
Couchsurfing.org u tavsiye ederim. Amerika'dayken travel kısmında ücretsiz konaklayabileceğiniz yerler bulursunuz. Yepyeni insanlarla tanışırsınız. Farklı deneyimler kazanırsınız.
Polonyalılar'ın hepsi kızdı. İspanyol kız ağırladım. Ağırladıklarım çiftti genellikle. Hiç unutamayacağım deneyim ise 5 kişilik bisikletli fransız bir aileyle geçen 2 günümdür![]()
konu zaten nereye dogru gıdıyosa![]()
Daha hazırlık aşamasındayım ben =)) Sınavı atlatabilirsem inş. yüksek yapıcam. Valla Ukrayna Öğrenci vizesi Üniversite ve Master ile ilgili yazımı okumuşundur. Burda yaşanacak iki neden var
1)ÇOOOK ucuz
2)Kızlar çok güzel be abi
Öteki türlü burayı amerika gibi bekleyip gelmeyin... paran varsa kralsın burda yoksa türkiyede yaşadığın gibi yaşarsın işte =)))
Sanırsam öyle türklere verilcek bursta yok bedavaya okuyasın... MBA'ye başvur tabi =) Gel yaa burda elini sallasan türke çarpmaya başladı =)) Clublar filan türksüz geçilmior =) Vize olayıda kalksın rusyadaki gibi bakalım nolacak![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
kaç sene var daha senin okul bitmesine?Ben burda olcakmıyım acaba o zamanlar? =)
2 sene var daha malesef.2yim şimdi.4'e başlar başlamaz ne gerekiyorsa yapıcam bu ukraynada MBA için.
""Let the game begin""
ne 4e başlar başlamazı yaa =) bitirdin mi okulunu yaza girdin mi başlarsın işte =)) Amerika değilki bu =)) Hele bide bi şirkete başvurursan 10 günde hallolur herşey =)) Buraya vizesiz gel farketmez =)) Gümrükte 100 dolar koyarsın pasaportun arasına vize mize bakmazlar pasaportunda =))) Ama 2 sene sonra ben burda çalışmaya başlamazsam kievde olmucam galiba =) Hele bi rusçayı çözelimde =) Çok zor dil yaa =))
Halledicem ya kafaya koydum... Şimdilik konuşuorm yetecek kadar ama. İngilizcem gibi iyi olsun istiyorum rusçada... böyle altyazısız film izleyeyim. insanları iki defa tekrar ettirmeyim filan =) Ve rusça çok zengin bi dil birsürü eşanlamlı kelime var... bide daha ilk ingilizce öğrenirken iki konu öğrenenlerin baş belasıdır =) irregular verbs bide articles =))) gelsinler rusçayada göriimyüzde 90 verbler irregular aslında bütün rusça dili irregular amk =)
Vallahi kolay gelsin sana.İşin cidden zor.Sen neye yüksek yapıyordun?
""Let the game begin""
güzel olmuş bende yazacam inşllh şu sınavlarım bı bitsin gerçi benimki çile dolu
şu limuzin olayı nasıl ya tam bilen biri varsa anlatsın hazıranda 1 haftam var newyorkda
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Bazı turlar var.Benim kaldığım hostelin panasunda gördüm bende.Limuzun turu diye.Ordaki numarayı aradım.anlaştık adamla akşamına da geldi aldı.İnternette falan hiç araştırmadım belki vardır ordada.Böle bişeyi kesinlikle tavsiye ederim.Ayrıca akşamları Newyork'da çok limuzin var boş bekleyen görebilirsin.Bana çok denk geldi.Onlara falan da sor derim.Adam başı 30$ alıyordu bizim limo turu.2 diskoya VIP'den alıyorlar.Tamamen özel muamele.Çok eğlendik biz.
""Let the game begin""
vip den alıyorlarda diskoya fiyatıda vipten ne kadara patlıyor disco
bende geliyorum![]()
when life gives you lemons, make lemonade
Girişe çıkışa bi para yok da önüne şişe gelince giren çıkan biraz fazla oluyor.Ama emin ol değiyor eğer eğlenceyi disko ortamını seviyorsan.Ben çok eğlendim.Hiç de pişman değilim o kadar para ödediğime.
""Let the game begin""
amadeus birazda resim eklersen yazıya çok güzel olur
Benim ilk gidişimde, 10. günde Amerikalı bir kızla datinge başlamıştık:P Tanışmamızın 3. günüydü
Bu arada beyler, neden bu kadar wat'ı beyaz kadınlarla ilişkiler kurma olayları olarak görüyorsunuz yahu. Hiç kimseden gidelim, arkadaşlıklar kuralım, beraber gezelim, tozalım tarzı şeyler duymuyoruz. Eğlence anlayışımız o kadar sığ mı bizim, sadece cinsellik olunca mı bu wat amacına ulaşıyorLütfen biraz sağ duyu...
ps: Yanlış anlamayın, kimseyi herhangi bir şeyle itham etmiyorum ama maalesef Amerika'da gördüğümüz arkadaşların çoğunun durumundan sonra küçük bir kasabadaysınız, millet inanın ön yargı oluşturuyor Türklere karşı... Onca adam gördüm, resmen birliktelikler yaşamaya gelmişMadem o kadar meraklıydın, 5000 lira dökeceğine, bütün yaz bent deresine giderdin arkadaş
![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Eklicem ama başaramadım![]()
""Let the game begin""
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks