Yazıma istek üzerine “belarus” kısmınla devam edeyim.Şimdi zaten hiç birimizde kalcak yer yok sonunda birlikte kalmaya karar verdik kızlarla. Amerikaya geldik otel bulmadan kız buldum modundayım.Annem soruyo kimle kalıyon nerde kalıyon falan.Benim cevap belaruslu 3 arkadaşla tanıştım burda onlarla kalıyorum diyorum.(1 ay boynca 3 belaruslu erkekle kaldığımı düşündüler o başka) Ne kadar İzmirli olsam da, türkiyenin rahat şehirlerinden birinde yaşıyor olsam da bi çok şey farklı gelmeye başlıyor tabi.Kızlar banyodan çıkıyor bütün gün havluyla, iç çamaşırıyla takılıyorlar önümde hiç bi çekinme rahatsızlık yok tabi.Neyse bu kızlardan biri kız arkadaşım oluyor yaz boyunca.Bu sene de birlikte gidiyorum inş onunla.Ayrıca otelde de olay aynı tabi 2-3 türk dışında herkes rus herkes de bi rahatlık hakim böle.İşte diyorum bende, iyi ki gelmişim buraya hemen sevdim burayı
Altımda arabanın olması ve en önemlisi esmer olmak ruslar için ekstra bi çekicilik nedeni.Zaten bizde de ayrı bi sempati var tabi onlara karşı
Wiliamsburg’un neredeyse tek diskosu olan mekana gidiyoruz geceleri.Şimdi bende bi korku var yaş 21 değil nasıl iççez falan rezil olcaz kıza. Gidiyorum diskoya bi araba var kapıda plakasi “34 PLT 34” (bilmeyenler için polat alemdarın dizideki arabasının plakası)Virginia plaka hadi yaa diyorum kimin bu acaba.Arabaya mal gibi bakınca sahibi geliyor hemen “ne o len çok mu beğendin a.q” diye sesleniyor. yok ustaaa diyorum.Plaka süpermiş.Meğer adam diskonun görevlisiymiş.(Nerdeyse gittiğim bütün diskolarda türk bi bodyguard vardı.Çok iyiliklerini gördüm)Hemen muhabbeti yapıp pasaport bile göstermeden içki içebilir bilekliğiyle abimiz içeri alıyor beni.Tüm yaz çoook kıyağını gördüm abimizin delikanlı adamdı
Sonra club’a gidiyioruz mekana girince başka bi türk arkadaşla kendimizi kenan imirzalıoğlu sanıyoruz böle.herkes bakıyo ne kadar da olsa bi utangaçlık hakim tabi ilk başlarda.Niye bakıyorlar falan tabi sonra kullanıyoruz bu fırsatları orası başka.Daha ileri gitmeyim uzaklaştırılmam yakındır
Bi süre sonra çevreyi de yapınca canımız sıkılıyor hadi beach’e gidelim hadi washington’a gidelim takılıyoruz devamlı diskolar barlar falan.Neyse iş-güç, disko-bar koşuşturuyoruz bütün yaz boyunca.Hayalimde artık gezmek var tabi, hadi artık şu new york’a gidelim de gezelim şu paraları yiyelim diye sabırsızlıkla bekliyorum.Sonunda yine belaruslularla gidiyoruz new york’a.Ayarlayoruz hosteli.(hostel104 kesinlikle tavsiye edilir.) Tabi direkt şehre kaptırıyoruz kendimizi.Bi limuzin turu buluyoruz.kişi başı 30$’a.Gelip kapıdan limuzinle alıyorlar gece boyunca 2 farklı diskoya götürüyorlar girişler ücretsiz.Hemen atlıyoruz gidiyoruz.Mekana yaklaşıyoruz hemen bizi kapıda karşılıyorlar sanki çok zenginiz gibi.Dışarda millet sıra bekliyor girmek için, bize süper muamele.VIP’den içerde alıyorlar masaya falan.Hemen şişe geliyor ama tabi bize biraz kol gibi ….Neyse
Hemen anlıyorum tabi süper muamelenin nedenini
Ama bütün yaz çalıştık ye parayı a.q karıya kıza alkola yatır bi daha gelebilcen mi new york’a sanki diyorum.(mekanın adı “The Box” yolunuz düşerse kesin gidin derim.Çok iyiydi)Sonuna kadar yiyorum parayı new york’da bir hafta boyunca. Bence iyi bir şekilde geziyorum new york’u .Sonunda geri dönme zamanı geliyor tabi.Gidiyoruz havaalanına ayrılık çoooooook zor oluyor tabi özellikle kız arkadaşımdan.Seneye tekrar buluşmak üzere söz verip uçağa atlayıp geri geliyoruz.İçimde hala bi özlem mevcut.Giden arkdaşlar bilir.Fotoğrafları görünce bile içimde bi tuhaf özlem hissi oluyor.Umarım sıkmamıştır sizi ne diyo bu p.ç dememişsinizdir.Şimdiden herkese iyi ve eğlenceli wat diliyorum.
Bookmarks