5 gün boyunca JFKde 1 gecede Panama City Havaalanında yaşadığımdan "havaalanında nasıl yaşanır" konusunda burdaki herkezden daha tecrübeliyim sanırım =) Laptopun olmaması kötü bi etken. JFK'de mescit vardı ordaki hocayla daha ilk saatten muhappeti kurup caminin wifi şifresini almıştım =)) Ama ne yazıkki mescitin içinde uyumama izin vermedi elinde değilmiş yasakmıymış neymiş bende hemen kiliseye gittim oda işe yaramadı =) 5 günün 3 günü şehre çıkmıştım ama yinede 2 gün hiç çıkmadım. Bu süre içinde millete sarabilirsiniz. Çok değişik hayat hikayeleri var insanların. Gittikleri yerde beklentileri var filan. Hani hafızası iyi olan biri olsam bunun hakkında kitap bile yazılır =) Haddi hesabı yok tanıştığım insanların... Muhtarı gibiydim JFK'nin freedutydeki elemanlarla bile muappetim vardı yani.. Sürekli yeni insanlarla tanıştığından zaman nası geçior bilmior insan. Herkeze öneririm. Zaten onlarında canı sıkılıor yapıcak birşeyleri yok.. Onlarda konuşmak istiyor o yüzden pek çekinmeyin. Gidin konuşun...

Bu arada JFK 24 saat açıkmı diye bir konu vardı 2 sene önce forumda baya dalga geçmiştik o arkadaşla.. Ona atıfta bulunaraktan =))) JFK'yde bazı terminalleri kapatıyorlar insanları dışarı çıkarmıolar ama içeri giriş olmuor. Ama Panama Citydeki Havaalanınıda gece 12de kapatmışlardı bizide dışarı attmışlardı sabah 3.30a doğru açtılar bizde içeri girdik saat 8e kadar uyumuştuk. Ey gidi günler