Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Havalanında nasıl vakit geçirilir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

gıderken bu uyku muhabbetı bı ıse yaramaz gıbı gelıyor bana kı benım gıbı uyku problemınız varsa uyumanız ımkansıza yakın gıbı bısı...bence en guzelıhava alanını dolasmak ve muzık dınlemek belkı tum saatlerı erıtemezsınız ama elınızden bısı gelmeyecegı ıcın mecbur bu sekılde beklıycezz yanı benım dusuncem bu yonde

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gıderken bu uyku muhabbetı bı ıse yaramaz gıbı gelıyor bana kı benım gıbı uyku problemınız varsa uyumanız ımkansıza yakın gıbı bısı...bence en guzelıhava alanını dolasmak ve muzık dınlemek belkı tum saatlerı erıtemezsınız ama elınızden bısı gelmeyecegı ıcın mecbur bu sekılde beklıycezz yanı benım dusuncem bu yonde
    Dostum günlük 4 saat uyuyan, uyumasam da dert etmeyen birisi olarak havaalanında uyuabileceğimi hiç sanmıyorum. Bu özellik bakımında aynıyız.

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun süreli aktarmalarda bütün freeshopları tek tek gezip uzunca vakit geçirmeye çalışmanı öneririm.Ayrıca kitap, müzik vs ile de vakit geçirilmeye çalışılabilir.Ama tabi bunlada geçmez o kadar zaman.
    Freeshop ve kitap okumak o kadar süreyi eritmez ama yapacak başka birşey de yok gibi...
    Dostum keşke öyle bir imkan olsa da PES'in belini kırsak..

Havaalanları hakkında pek bilgim yok ama siz biliyorsunuzdur muhtemelen: Havaalanlarında otel gibi birşey varmıdır acaba? Varsa da fiyatları hakkında bir tahminde bulunailir misiniz?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)