Arkadaslar bunu okudun mu denilen insan kaçakçılığı kitapçığı mı?
Randevu sırasında okuma şansımız var mı yoksa direk okudum mu diyelim
Tereddüt etmeden okudum de kurcalamıyorlarElvis kılıklı adam gayet iyiydi.Kellerden küçüğü de çok şeker birine benziyordu ama diğerleri hakkında bir bilgim yok.Elvisle görüşmeye girdiğimde where do you study my friend diye konuşmaya başladık
Ben ardarda üniyi, bölümümü ve sınıfımı söyledim okul ile ilgili başka soru sormadı good dedi
Siz de öyle yapın.Bir çırpıda gerekli şeyleri söyleyin ve net cümleler kurun.Şirkette kanadalı bi hoca vize görüşmesinden bahsederken sürekli one shot diyordu aynen öyleymiş tek seferde bilgileri verin kurtulun
ardından usülen çalışacağım yeri sordu ve fişi verdi.kargo yarın elime geçecekmiş diğer arkadaşlarda olduğu gibi.sıkıntı çıkmaz heralde.
oh be geldi kargodan bitti bu tedirginlik![]()
hadi geçmiş olsun,darısı vize alacakların başına![]()
aynen geldi hemen kargo =) darısı alacaklara...
evet arkadaşlar kargo pasaportu şirkete teslim etmiş vize derdi bitti.girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
arakdaşlar ben aldım vızeyı kucuk bı not eve postalanan pasaportda pasaport bılgılerınızde yanlışıklık yoksa vize verilmiş oluyor ....yanı ups fişi alan almıştır hayırlı olsun herkeze San antonio - Austin see you
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks