Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşım da şu bahsi geçen a... adlı şirkete kaydoldu,2 ay oldu kaydolalı.fuara bile çağırmadılar,senin gidiş tarihin geç,ordaki hiçbir iş sana uymaz falan gibi bahanelerle fuarda iş almasını engellediler.hala şu an elimizde iş yok ama bir aya falan gelir diyorlarmış.kızın artık iyice hevesi kaçtığı için parasını geri almak istedi,500 tl ön kayıt ücretini de gözden çıkardı ama kabul etmemişler.parasını geri vermiyorlar.para iadesi ancak biz sana iş sunamazsak olur diyorlarmış,ellerinde bir tane kodak işi varmış sadece ve arkadaşım da onu istemiyor kesinlikle.

şu anda yapabileceği tek şey beklemek.benim aklıma gelenler pek hoş değil ama umarım yanılırım da iyi bir iş çıkar.Şu saatten sonra geriye kalan herşey şans galiba.
bu şirketin dini amanı PARA... iş beLLi oLmadan para yatırıLmamaLı.. Geçen sene bende mağdur oLdum.. 15-16 sayfaLık sözLesme imzaLadık.. Sora bi okudumki sözLeşmeyi, biLdiğiniz BOŞ KAĞIT... Boş kağıda imza atmısız resmen.. Ama fitil fitil geLsin burunLarından, gecen sene ben cok cektirdim ama onLarda bana cektirdiLer..