yüz boyama işi ayrı bir şirkete ait arkadaşın dediği gibi..lifeguard olmanızı tavsiye etmem bir kaç arkadaşta bahsetmiş çok sıkıcı ve zor bir iş..hasta bile olsan işe gittiğinde suya girmek zorunda kalıyorsun günde 8-9 saat suyun içinde kafa sallamak eğlenceden çok işkence bana göre..ride operatorda saatlerin bellidir yani ne kazanacağını bilirsin haftada 35-40 saat arası çalışırsın ama bana göre çok sıkıcı iş.en iyisi games operator olmak sürekli insanlarla dialog içinde oluyorsunuz..ama çalışma saatleri biraz oynak yani sizin becerilerinize ve managerınıza bağlı.genelde haftada 40-45 saat alırlar fakat eğer mikrofonlu oyunlarda iyiyseniz haftada 60 saati bile bulabilirsiniz..bu sene gidecek erkeklere tavsiyem daha gittiğiniz ilk gün managerınıza stock guy olmak istiyorum diyin..stock guy'ın görevi oyunlara oyuncakları taşımak yani bildiğiniz amelelik sırtında çuvallarla ordan oraya oyuncak taşıyorsunuz bütün gün.fakat iyi tarafı serbestsiniz kimse size karışamaz siz bir oyuna oyuncak götürmediğiniz anda o oyunda kriz çıkar yani herkes sizle iyi geçinmek zorunda ve sürekli oyundan oyuna gezdiğiniz için herkesle tanışıyorsunuz samimi oluyorsunuz yoruluncada gidersiniz sahile oturursunuz kimsede sormaz bu çocuk nerde diye ben mariner's landing'teydim ama diğer parklardada kısa süreli çalıştım bence en iyisi bizim parktı..