Gerçekten büyük sorun olacak.. Oturup kalkacağız sürekli, pasaporta zarar da gelebilir bu yüzden. Türkiyede ehliyeti olmayanlar için de herhangi bir önerisi olan var mı? Pasaport yerine kimlik veya benzeri nasıl bir şey nulabiliriz?
valla benım arkadas notere tastıklemıstı sanırım amerıkada pasaportu kagıt fılan tasıyomustu yanında ama bende bılmıyorum sordugun sorunun cevabını beklıyorum bakalım bende gercı bunada cevap verılmıs konuda ama usa ıd almak dıye ama onun ofısıde her eyalette yokmus..
valla benım arkadas notere tastıklemıstı sanırım amerıkada pasaportu kagıt fılan tasıyomustu yanında ama bende bılmıyorum sordugun sorunun cevabını beklıyorum bakalım bende gercı bunada cevap verılmıs konuda ama usa ıd almak dıye ama onun ofısıde her eyalette yokmus..
Student id'den falan bahsetmişler. Onların da resmi geçerliliği olmama sorunu var. Mesela pasaportun tek sayfasının kopyasını amerikada bir yerde onaylatarak yanımızda taşıyabiliriz. Daha önce buna benzer bir şey yapan vardır illa ki.???
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
Bookmarks