South Dakota'ya 775 euro'ya bir ucak var..Nasıl sizce fiyatı ? Uygun mu değil mi ?
South Dakota'ya 775 euro'ya bir ucak var..Nasıl sizce fiyatı ? Uygun mu değil mi ?
EskiŞehir !
Da nın web sitesine bakın.
ist-jfk
gidiş 13 haziran
dönüş 31 ağustos baktım.
toplam ücret her şey dahil 1283 ytl.
http://img3.imageshack.us/img3/5936/95960936.jpg
Benim gibi hala bilet alamayan ve nereye gidecegi bilinmeyen kac kisi var?![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
beysinCDA var,nereye gidecegini bilmedigi icin haliyle ortada bileti de yok.
Peki.
@azu
senin gibi muhterem ve hatrı sayılır birinin benim durumum hakkında bilgi sahibi olması ve beni takip etmesi bana gurur veriyor
en yakın zamanda kendime bir iş, bir eş, bir aş, bir yoldaş bulacağım
şu anda 4 tane sponsorla bağlantı halindeyim 2 si aktif olarak çalışıyor diğer 2 si ise de-aktif olarak çalışıyor![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
gideceğim yer belli,
vizem yok henüz,
uçak biletim yok,
haziran sonuna kadar da bu durumumda bi değişme yok
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
benimde ds'im hala gelmedi,farkli bi yere gitmek istiyorum (california mesela)
tek gidis ucak bileti ariyorum...acaba nerden bula bilirim yaw? :P
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
selam arkadaslar bnde vizeyi aldim ama daha alaskaya bilet almadim fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mi![]()
Arkadaşlar 2011 için biletlerini temin eden var mıki? Biz Utah'a gidiyoruz ama bilet fiyatlarıının maşallahı var. Daha elimizi süremiyoruz, gerçi vizeye de girmedik ama en azından daha önce salt lake city'e istanbuldan kaç liraya gidildi acaba?
bu bilet fiyatlarida sikintili gercekten,
benimde hala ne bilet ne vize hiçbiri elimde yok kendimiçok gec kalmıs hıssettım
bı ıs bulup vızeyı halledeyım sonra dusuncem ben bunlarıgercı arada bakıyorum ama hakkaten cok pahalı suan ıcın bıletler...gıdecegımız yer ve zamana gore belkı grup olarak bı ındırıp yaptırma ıhtımalımız olur ılerde...o yuzden once ıs sonra vıze sonra yıne goruselım
![]()
Gidiş: ist-panama city,FL(kalkış yeri izmir de olabilir fiyata göre)
Dönüş: NYC-ist(varış yeri izmir de olabilir fiyata göre)
ne kadar tutar acaba? €750-800 çok mu buralar için?
bu fiyat cok fazla degil cunku panama city e gidiceksin .. benim sana tavsiyem nyc gidis donus biletlere bak cok uygun thy aktarmasiz bulabilirsin bu donemde ya da ucuz bulabilirsin.. kendi travel planina uygun olarak simdilik sadece nyc panama city arasina ek ucus alirsin ayrica bir de bu sekilde topla fiyati daha uygun cikacagini zannediyorum..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
merhaba arkadaşlar bende istanbul-new york a bilet arıyorum şu aralar şirketten bilet bakmasını istemiştim ve sonuç aktarmasız thy 711 euro delta ise 650 euro bu fiyatlara göre ne yapmalıyım sizce 711 euro vermeli miyim yoksa aktarmalı uçuşlardan birini seçsem daha mı iyi olur?
valla reklamlarda thy 500 kusur euro fılan dıyolardı bence sen bak ben dun hazıran 10 gıdıs eylul 10 gelıse bakmıstım new jersey ıcın 736 euro idi thy de bende ılk defa gıdıcem ama daha once gıden arkadaslar genelde thy yı tercıh edın dıyolar..none stop olarak...ha ama ben kendı durumumu goz onune alırsam ben deltayı veya daha ucuz bır sırketı tercıh ederdım...
lütfen acil tavsiyeye ihtiyacım var şirketim bana delta hava yolundan 758 euroya bilet ayarlamış ist-ny-norfolk aktarmalı dönüş ny-ist. ben biraz araştırdım thy na sordum aynı şekilde 740euro dedi. ikisinden birini yarın almam gerekiyor. bilet fiyatları artabilir diye düşünüyorum çünkü. ama şu da var ki vize tarihim 15nisan alamama ihtimalide olabilir tabi. thy da deltada vize reddinde parayı iade eder diye öğrendim. bu konuda ne tavsiye edersiniz? bileti alıp fiyatın artmasını riske atmıyım mı? yoksa 15 nisanı mı beklym?
hihobende bılmeyen bırısı olarak tavsıyelerde bulunuyorum ama
madem arada 10 20 dolar var bene thy den al hem bızımkıler kazansın hemde thy forumdasların soyledıgıne gore dıgerlerınden cok daha ıyı...ayrıca cogu bıletler ısan ayında kampanyalı oluyomus buda bır soylentı tabı![]()
yani nisanı bekle diyorsun peki de ya bilet tavan yaparsa o zamana kadar![]()
yok est. (=
Arkadaslar söylediğiniz fiyatlar çok pahalı,new york 740 eurodan bahsediyorsunuz.ben o fiyata 1 yıllık açık tarihli texas'a buldum.iyice araştırın,ederi 600 eurodur newyorkun.
peki bu 600 euroluk bıletleri alalım mı yoksa nisan ayında indirim olurmu tecrubelı arkadaslar bu konuda ne dıyor.Örneğin ben chicago ya gidiyorum ve suan THY de 612euro luk bılet var ama gecen senelere baktım 640dolara çogu kişi chıcagoya ucmus nısan ayında biletlerini almış bu kişiler sızın fıkırlerınız ne bu konuda
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)
Bookmarks