Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2. katılımda İSİM SORUŞTURMASI!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı uguriceinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alpay valla ben hiç ilgilenemedim... danışmanımdan öğrendim isim soruşturmasına takıldığımı ve soruşturmamın sonuçlandığı hangi siteden bakılıyor bilmiyorum.. salı günü danışman şirketime gitmeyi düşünüyorum.... detayları öğrenip yazabilirim..
    benimki 12 günde sonuçlandı galiba...
    çok iyi olur. şimdiden teşekkürler. galiba aynı şirket aynı ofisteyiz. bende united towers izmir şubesine bağlıyım.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı alpay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iyi olur. şimdiden teşekkürler. galiba aynı şirket aynı ofisteyiz. bende united towers izmir şubesine bağlıyım.
    evet arkadaşım UT izmir şubesi.... danışmanım mustafa özdemir.. bugün gidip vize basılı pasaportumu aldım..... yanlış anlamadıysam sonuçlara burdan bakılıyor. Islemdeki Vizeler - Istanbul - AMERİKAN BÜYÜKELÇİLİĞİ( ANKARA, TÜRKİYE) yine danışmanınla iletişim halinde ol görüşmek üzere.. inşallah sennkide en kısa zamanda sonuçlanır...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı uguriceinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşım UT izmir şubesi.... danışmanım mustafa özdemir.. bugün gidip vize basılı pasaportumu aldım..... yanlış anlamadıysam sonuçlara burdan bakılıyor. Islemdeki Vizeler - Istanbul - AMERİKAN BÜYÜKELÇİLİĞİ( ANKARA, TÜRKİYE) yine danışmanınla iletişim halinde ol görüşmek üzere.. inşallah sennkide en kısa zamanda sonuçlanır...
    benimde danışman çağdaş karakuzu. hayırlı olsun kardeşim vizen için. siteye geçen araştırırken buldum. artık sabırla bekliyorum bende. şimdiden hayırlı watlar..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks