Arkadaşlar İnterexchange adlı sponsorun yaptığı job fairden sonucu belli olan var mı?Yaklaşık 50 kişi var bu sonuçları bekleyen.Belli olan arkadaşlar nerelere yerleştiler yazarlarsa konuşalım![]()
Arkadaşlar İnterexchange adlı sponsorun yaptığı job fairden sonucu belli olan var mı?Yaklaşık 50 kişi var bu sonuçları bekleyen.Belli olan arkadaşlar nerelere yerleştiler yazarlarsa konuşalım![]()
Arkadaşlar bu sponsordan iş bekleyen yok mu forumda?
ılk postu kasalı 10 gun olmus henuz bellı olmadımı ısın...danısmanına fılan sordunmu ne ıs fılan dıye...
sanki kendi isin belli oldu da reyes![]()
sorduğum zaman sponsordan işin gelmesini bekliyoruz.Bizimle alakalı bir olay değil diyor.
benimde aynı hala yok
Umuyorum en kısa zamanda belli olur 13 haziran gidiyorum arkadaşımla fakat iş yok halen daha.
Erhanozcan,
yanlış htrlamıyorsam WAWA nın job offerın girmiştin sen? o olmamıştı ve hala iş yok mu dediler sana?
özellikle wawa'nın job fairine girmedim genel bir job fairdi.Sponsor tarafından yapıldı.Tarihler uymadığı için wawa olmadı.Evet halen daha işimi bekliyorum.Nereye gideceğim konusunda hiçbir fikrim yok.Bir arkadaşımla beraber gideceğiz ancak ikimiz de bilmiyoruz ne olacağını...
erhan ada felan verirse malum şirket gitme sakın
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
@matador ada derken arkadaşım?anlayamadım kusura bakmayasın.
yani böyle ucra köşede texas da adalar var beni oraya gönderdiler bu arada sen bileti felan aldın mı şirket bekle işi bulacaz mı diyor
Uçak biletimi aldım.İst-NY 13 haz.Şirketle konuştuğumda,işi onların belirlemediğini,sponsor tarafından gönderileceğini ve beklememiz gerektiğini söylüyorlar.Bir çok kişinin beklediğini biliyorum.Geçen gün bir kız arkadaşımın işi belli oldu.Canada sınırında bir yerde.Ben de bekliyorum el kol bağlı.NY'da Oryantasyon sürecinde belli olma ihtimali bile canımı sıkıyor.Çok az zaman kaldı bakalım hayırlısı.
ewt newyorker otelde oryantosyonda işi belli olanlar vardı geçen sene inş güzel olur senin için
teşekkürler arkadaşım çok sağol.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks