ben 20 haziran gibi gidicem 2 arkadasımla beraber newport tent companyde calıscaz ben calıscagım yer size 15-20 dk sanırım google earth öle diyor en azındanbize şirket konaklama saglıyor gözüküyor ama begenmezsek dahi uygun iyi bi kosulda bi ev bulursak beraber cıkarız tabi eve olmadı komsu oluruz
siz ne zaman gideceksiniz haberleselim kesin orda beraber takılırız bir sıkıntımız olursa birbirimize destek cıkarız
biz yusufla beraber aynı tarihte işe başlıyoruz 8 haziranda 7 sinde yolcuyuz inşallah siz gelene kadar biz ortamı hazırlarızbizim işveren konaklamayı sağlamıyor fakat sponsor şirket yardımcı oluyormuş artık nasıl olacak bilmiyoruz herhalde bize yol gösterirler sonuçta tek biz çalışmayacağız otelde illaki bir yer önerilir sizin konaklama sağlaması iimiş dediğin gibi beğenmezseniz bi sorun olursa beraber eve çıkarız
orda kesinlikle beraber takılırız zaten 15 dakikalık mesafe hiç bir şey değil hepimiz için çok güzel bir yaz bizi bekliyor şimdiden çok heyecanlıyım biran önce zaman geçsede gitsek)
Dostum otellerin çok büyük bi kısmı konaklamayı kendi sağlamasa bile ilk iki hafta ya da bi hafta neyse, bünyesinde konaklatır sen ev bulana kadar. Bu durumun olmadığı durumlar istisnadır. İyice bi sor istersen. Hani sonuçta ilk bi-iki hafta neyse otelin konforu yeni gelmiş adama iyi gelir![]()
saolasın bilgilendirdiğin için kardeş ben daha adamlarla bu konu hakkında konuşmadım fakat iş sözleşmemde ev sağlamıyor yazıyo artık senin dediğin gibi ev bulana kadar bizi barındırırlar herhalde biryerde sponsor firma da ev bulma konusunda yardım edeceğini belirtti bakalım hayırlısı ilerki günlerde adamlara mail atıcam bu konu hakkında bakalım ne diyecekler sonuçta oraya giden birsürü insan var onların kaldığı yerleri bize önerirler
siz erken gidiyomusunuz kardeşim ortamı yaparsınız dedigin gibi biz gelene kadarkonaklama konusunda da umarım uygun iyi bi ev bulursunuz bizim iş oraya 15 dk ama nerde kalıcaz valla bende bilmiyorum simdilik
bende bir an evel gitmek istiyorum insan sabırsızlanıyor umarım hersey cok güzel olur hepimiz için![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks