Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardes kalıcak yerı sen ayarlıcaksın orda emlakcılar var onlarla konusucaksın otelde yemek acık bufe hıc sorn olmck onla ılgılı devamlı yıyebılceksın.prayı her ıste odlugu gıbı paycheck pşarak alıcaksn bankada bozdurucaksın ılk 2 3 hafta para alamassn ona gore hazırlıklı gıt cunku ssn cıkması lazım ve bır hafta oncesını verıyolar yanı en az ıkı hafta calısmıs olman lazım kı sen ssn yı beklersen 2 3 hatta 4 hafta alamayabılırsn hazırlıklı gıt.calıscagın saat 60 saatı bulcuak ortalarda haftalık para sıkıntın olmck en ıyı ıslerden bırı benmde kız arkdasım calıscak orda bu sene
eyvallah kardeş bilgilendirmeler için benim bir kaç sorum daha var bilgilendirirsen çok sevinirim

ilk olarak kalıcak yer konusunda emlakçılar falan nasıl oluyo depozit alınıyormu bide sen tek başına mı kaldın emlakçıya tek başınamı gittin bizim sözleşmede işveren yardımcı olacak yazıyo sana yardımcı oldularmı emlakçıyı falan nasıl buldun bide ilk gün gittiğinde nerede kaldın yani ev bulana kadar nerde kaldın işveren yardımcı oldumu

ikinci olarak sen burdan giderken yanında nekadar para götürdün ve bu para sana yettimi ve hangi havaalanına indin ve oradan nasıl gittin

üçüncü olarak haftalık ortalama nekadar para aldın ve ev kirası nekadardı ve sabah öğle ve akşam full otelde mi yemek yedin

dördüncü olarak otelde haftanın kaç günü çalıştın kaç gün oftun ve günlük çalışma saatin nasıldı bide otelde sana saat başına mı oda verdiler yoksa ne kadar yapabilirsen okadarmı oda aldın yani bunun bir kritei varmıotelin of günlerinde otelde yemek yiyebildinmi

beşinci olarak çalışma saatlerin nasıldı senmi belirledin yoksa onlarmı belirledi ve en önemlisi ortam nasıldı sana nasıl davrandılar ingilizce konusunda sıkıntı çektinmi

kardeşim kusura bakma biraz fazla soru sordum ama beni en iyi anlayacak kişide sensin sorularımı cevaplarsan çok çok memnun olurum hayırlı günler