Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: newport,rı labrorer mı rehoboth beach retail sales shop assitant mı?yardım lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

kusura bakma gec gordum newyork fılan yakın sayılmaz 3 otobus degısıtrysnz ve 50 60 dolar cıvarı tutuyo gıdıs yanı en fazla 2 kere gıdersınz gıbı gelıyor bana.işten cıkmanz bı sorn olmaz 30 eylule uzatmak ıstemelerı eylul ayında cok ıs olması ve herkesın ısten cıktıgı tarıh kalmanz sızın ıcın ıyı olur ıyı para yaparsınz eylulde zaten agustos ve temmzuda cok kazanamıcksnz haftalık 20 saat yaptıkları zamanlar oldu arkdaslarmn para ıcın gıtmeyın oraya eglenmek ıcın gıdın calsıtıgınz yerde hıc kız yok o yuzden sosyal olmaya calısın geceelerı cık yemeklerı dısarda yıyın ve cok erkekle gezmeyıncalısıtıgnz yerde ıyı adamlar var onlarla ıyı arkdas oln bara fılan goturuyolar cevrelerı var

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakma gec gordum newyork fılan yakın sayılmaz 3 otobus degısıtrysnz ve 50 60 dolar cıvarı tutuyo gıdıs yanı en fazla 2 kere gıdersınz gıbı gelıyor bana.işten cıkmanz bı sorn olmaz 30 eylule uzatmak ıstemelerı eylul ayında cok ıs olması ve herkesın ısten cıktıgı tarıh kalmanz sızın ıcın ıyı olur ıyı para yaparsınz eylulde zaten agustos ve temmzuda cok kazanamıcksnz haftalık 20 saat yaptıkları zamanlar oldu arkdaslarmn para ıcın gıtmeyın oraya eglenmek ıcın gıdın calsıtıgınz yerde hıc kız yok o yuzden sosyal olmaya calısın geceelerı cık yemeklerı dısarda yıyın ve cok erkekle gezmeyıncalısıtıgnz yerde ıyı adamlar var onlarla ıyı arkdas oln bara fılan goturuyolar cevrelerı var
    para için gitmiyoruz zaten para biriktirmek gibi bi amacımız yok ama eglenmek içinde biraz para gerekli maalesef...çalıştıgım yerde kız olmadıgını biliyorum biz bi şekilde buluruz yolumuzu o konu sorun diil...fazla iş seçeneği yoktu bizim cunku 20 haziranda gidebiliyoruz finallerim o zaman bitiyor otelde housekepeer dishwasher yerine bu işi tercih ettik yapcak bişey yok geçen sene burda çalışan bir arkadaşla konustum memnun kalmış hayatından umarım bize de öle olur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)